Fnen elfmoom bende 28e gireceğim başlamayı düşünüyorum artık, bide odayı boyatacağım, ama henüz renk bile seçmedim 😂 bide boya kokusun çıkması var. Yani 30a kadar odanın düzenini halledip sonra dolap düzeni kıyafet vs işine girmeyi düşünüyorum
elfmoom kucukhobby-11 harika deneyim🤭 haftaya başlayayım o halde ben de son haftalarda yardımcı alacağım
270320 elfmoom ben de cinsiyet öğrenince başlamıştım yıkayıp paketleyip kaldırdım odası gelince direk temizleyip yerleştirmek daha rahat olacak. Siz de sona bırakmayın bence
Sdadmrbas elfmoom ben 28 de yıkadım 30 da ütüledim hepsini . 31de de hazırdı çantam . Zaman ilerledikçe insan ütü bile zorlanıyor . Çok geçe bırakmayın derim
Edanurkeles elfmoom ben 29.haftam da bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabını düzenledim 32.haftamda hastane çantamı hazırladım.Kıyafetleri yıka ütüle yerleştir kısmı çok yorucuydu o yüzden şimdiden başlayın bence ☺️
Zehraaaaaaaaaaa elfmoom bende aynı haftada ve aynı durumdayım😀 heryer darmadağınık düzeltemedim daha ve eksiklerimde var neyi bekliyorum bilmiyorum hiç halim yok😀
pelinnur Bende 33teyim yeni başladım heryer heryerde 😀 🤦🏼♀️ Haftaya anca biter insan panik yapıyor son ana kalınca
Belacivciv elfmoom 32 de başla bencee, ben üşendim 35 de falan başladım, her şeyini tek başıma yaptığım için çok yorucu oldu. Hazır olsun rahat edersin canım
Hilalbasak elfmoom canim inanki 30. Hafta ile 34 . Hafta arasinda o kadad fark oluyorki agirlasiyorsum yuruyemiyorsun egilemiyorsun.Sanki som haftalarda boyle olacaksin gibi geliyor ama degil cok fena .Ben 30. Haftamda hala calisiyordum okulda hop ordan oraya zipliyordum.32 de ayrildim işten simdi 36 yim. Inanki 1 hafta bile farketti.Kosedeki markete bile gidemiyorumm.o yuzden o dedigin seyleri bir an önce yap cNim.Yoksa cok eziyet oluyor😑😑😑en azindam odasini duzenle.Gerisi geliyor 2 gun bile surmez oda hazirlanmasi utuleme canta hazirlama
Sedacyln elfmoom 35. Haftaya giricez dün yıkadım kızımın kıyafetlerini bugün ütüledim. Daha kendi eksiklerimi alıcam 😂 bu ay sonu bitirmiş olurum inşallah
esredn elfmoom ben de tek başıma yaptım herşeyimi. 28 de başladım 29 da bitirdim yıkama ütüleme yerleştirme işini oda zar zor parça parça günlere bölerek. 32 de hastane çantasını hazırladım iyiki hazırlamışım. Şimdi 34+5 oldum bir tencere yemek zor pişiriyorum. Ayakta duramıyorum.
Meryemtolga elfmoom ben fazla tezcanliyim sanirim dolabi aldik kurduk cinsiyet belli degil o yuzden ortak renk alinan kiyafetler annemin ablamin ördüğü yun islerini dolaba koydum alinan kiyafetlerin etiketini kestim hepsini kafamda belirlediğim yerlere koydum dizdim bir tek yikamasi utulemesi kaldi cinsiyet belli olunca daha da alinacaklar var daha 16. Hafta icindeyim🤣 paketli katli sagda solda olduğu zaman neyden ne kadar almisim yada almama gerek var mi yok mu anlamiyorum.