elfmoom kızlar selam 30. haftama gireceğim, bebeğimin kıyafetleri darmadağın tahmin edeceğiniz gibi 🤭 hiçbiri de yıkanmadı ütülenmedi🤭 oda düzenlemedim. sizce ne zaman kıyafetlerini yıkamaya başlayayım, ne zaman düzenleme ve çanta hazırlığına geçmeliyim?
kucukhobby-11 elfmoom bence başla ben 29 da bitirmiştim yıkama ütüleme işlerini. 34’te çantayı hazırladım ☺️ Zor oluyor ağırlaştıkça
Burcuburcum elfmoom valla ben 35+5im. yeni hazırladım, daha da kendimle ilgili bibkac eksiğim var. Erkenden hazırlamanız iyi olur, ne olacağı belli olmuyo çünkü. Gerçi bunu diyen de hala hazirliyo😂
elfmoom kucukhobby-11 gerçekten mii 🥺 ben de tek başımayım annem uzakta kayınvalidem de çok uzakta.. temizlik vs herşeyi kendim yapacağım için ne zaman başlasam bilemedim
elfmoom Asdfg1w345 şimdiden kürek kemiklerimde inanılmaz ağrı var, sanırım göğüslerim büyüdü diye oturamıyorum hep sırtımı yaslamak zorunda kalıyorum
kucukhobby-11 elfmoom ooo sen benim gibisin 😃 kesinlikle başla 😁 4 makina çamaşır yıkadım 2 sini ben ütüledim ikisini eşim. Oturarak ütülediğim halde mahvoldum. Ev temizliğini kendim yapamadım ki zaten yapamazdım bulaşık makinesini boşalt yemek yap bile çok zor son haftalarda. 36 da temizlik için yardımcı aldım dip köşe o temizledi 1 günde
esredn elfmoom ben de tek başıma yaptım herşeyimi. 28 de başladım 29 da bitirdim yıkama ütüleme yerleştirme işini oda zar zor parça parça günlere bölerek. 32 de hastane çantasını hazırladım iyiki hazırlamışım. Şimdi 34+5 oldum bir tencere yemek zor pişiriyorum. Ayakta duramıyorum.
Asdfg1w345 elfmoom ahhh bende 27 . Haftadayim ama bel ağrısı var fena 2 iş yapıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum bide bebeğim var 1 bucuk yasinda Allah yardımcımız olsun 🤪😱
neslii0714 elfmoom bende şuan 31.haftamdayım geçen hafta annem şehir dışından geldi yıkama ütüleme işlerini hallettik onunla sağolsun💗 eksikleri aldık hala daha birkaç eksik var tabi bir iki hafta içinde çantayı hazırlayıp tamamlamak istiyorum nasipse cok geçe kalmadan
neslii0714 elfmoom amin hepimizin insallah🤲🤗 size de kolay gelsin yavas yavas yaparsınız merak etmeyin 🤗
pinkymoms elfmoom hemen başla vakit kaybetmeden 34+2 deyim iyice ağırlaştım biriktirdim hepsini birlkte hallederim diye bugün 3.günüm bitmiyo ve perşan oldum🤣🤣
elfmoom kucukhobby-11 harika deneyim🤭 haftaya başlayayım o halde ben de son haftalarda yardımcı alacağım
Bebiscann elfmoom ben 32 den sonra beter oldum ağrılar çok oldu herkeste aynı olmayabilir ama önlemi almak gerek hazırda dursun herşey
Bebiscann elfmoom 31 de herşeyim tamamdı, ağrılar başlayınca hep yattım öyle rahat ettim ki herşey hazır olduğu için düşün 31 de ütü yaptım ama nasıl dinlene dinlene ama herkeste aynı olmayabilir tabi benim 4. Gebelik baya yıprandım