aysegulonr E o zaman ağustos ayında doğum yapacak olan anneler nerde, azıcık hamile arkadaşlarımı bulayım ☺️
eymeninannesii aysegulonr 6 ağustos görünüyor ama önce doğum olur benim oğlumu da 2hafta öncesinde dogurmustum suni sanciyla
aysegulonr BIR_SIYAH__HIAYESI63 Cumartesi doktora gidicem canım inşallah dinlerim kalp atışını. Bilerek 7. Haftayı bekledim ki gidince belki duyarım diye
GamzeDurmus damlaakman sizin Ağustos olmaz canım Allah’ın izniyle ben 11+3 haftalık hamileyim doktorum bana Temmuz 25 dedi 🥰
eslemsi Agustosmuyum bilmiyorum 11 haftaligim sanirim agustosta dogurcam dimi😅 plansz gevelik ne notuymus ne son adet tarihimi biliyorum ne gunumu ne ayimi ne dogurcagim zamani
BIR_SIYAH__HIAYESI63 aysegulonr bende bugün gittim 6+6 haftalık sata göre ama kalp atışı yok dedi geride dedi bebek 5 haftalık filan dedi 10 gün sonra gidecem
karakiz1 aysegulonr Bende varim ağustos 22 gösteriyor takvim ilk hamileliğim bakalim nasil olur 🧚♀️🧚♀️🤰
damlaakman GamzeDurmus ben kafama gore 9 ay olarak hesapladim 😂 senin temmuzsa benimde agustos sonu olir ama
eslemsi GamzeDurmus agistosta dogurim isterim açikcasi 40a kdar durdursa ne var sanki sezeryanim zaten😅