Rum-1 Melisssssss ben hamile kalmadan imom omega kullandım canım kullandığım ay hamileydim ama tabiki folik asit hamile kalmak için içilen bir şey değil hamile kalırsan bebek vitamin alsın diye ☺️
Trusttheunknowm Melisssssss follatro kullandım. Sentetik folik asit yerine folat formunda. Daha iyi yani. Daha doğal. Yeni nesil.
guzel_anne1 Melisssssss gebelikten öncesi ilk 3 ay kullanılıyor zaten eczaneye söylemeniz yeterli o sizi yönlendirecektir
boymomyz Melisssssss Ben 6+1de başlamıştım geç başladım . tutunması için değil ilk 3 ay gelişimi için kullanılıyor canım .
burcumm0626 Bende gebelikten önce başlamıştım uzun arastirmalar sonucunda solgar die bi markanın folik asitini aldim ve kullandım çok da memnun kaldım.trendyoldan kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz isterseniz
Sule_sc Melisssssss ben hamile kaldıktan sonra doktor öneriyle başladkm öncesinde kullanmadım doktorda bi eksikliğin olmayacağını zaten bebeğin bebeğim kemim gelişimi için önemli olduğunu söyledi.Bulantılar içerdinde malesef ki içiyorum Avicenna kullanıyorum eğer bulantın varsa gece yatarken iç sakın sabah içme tüm günün rezil oluyo