annehzl Zezeada 13 haftalık hamileyim bnm de şişiyor gibi ama muhtelemn şişiyor dediğin şey bebek çünkü toplanıyor gibi gözle görünüyor ağrıların aynısı bnde de var sanırım normal rahim genişliyor
ipekkizim2601 Zezeada Doktor a gitmelisin çok erken bencede benim 18 20 haftalarda başladı sol tarafta ağrı büyüme ağrısı dedi doktor.
Zezeada ipekkizim2601 doktora pazartesi gittim pazartesi böyle bi ağrım açıkçası çok yoktu tam 12 hafta oldum solda toplanmaya şişmeye başladı ilk gebelik bide hissetmem bence mümkün değil
Lulikli Zezeada rahim büyüdüğü için ağrı ya da sancı yapıyor olabilir canım. O haftada bebek çok küçük kaç cm ki toplandığı falan hissedilsin bebek olduğunu sanmıyorum ama bilemiyorum da. Kendinizi yormamaya dikkat edin çok geçmiş olsun.
Zezeada Lulikli çok teşekkür ederim aynı fikirdeyim çok minik yani bu kadar belirgin olmasına anlam veremiyorum açıkçası
Lulikli Zezeada gaz + rahim büyümesi diye düşünüyorum. Rahim büyümesi de olunca kasık ağrılarım da oluyordu çok şükür sık olmasa da normal demişti doktorum. Randevu da muhakkak sor bence canım belki bi vitamin eksikliğinden de kaynaklı yapıyor olabilir.
Zezeada Lulikli 24 ünde gideceğim o zaman kesin soracağım normalde de kabız biriydim şuan dahada kabızım belki dediğiniz gibi gaz da olabilir 🤔
Lulikli Zezeada kayısı hoşafı ya da kuru kayısıyı günlük tüketmek faydalı oluyormuş canım. Bi dene belki rahatlatır. Bu arada muz ben de kabızlık yapıyor sık tüketiyorsan onu da azaltabilirsin doktora gidene kadar 😊