Doktor kontrolünden geliyorum. Tam 29. haftadayım. 1 ay önce özel hastane doktoru suyun biraz fazla demişti şeker testi yaptık şeker çıkmamıştı. Bugün devlette bir doktora gidim dedim ilk gidişim bu arada bu Doktor Beye. Suyumun biraz fazla dendiğini söyledim özeldeki doktorumun dediklerini anlattım. Ultrasonla baktı. Bebek 3 hafta önde gidiyor boyu da kilosu da dedi. Benim ve kocamın boyunun kaç olduğunu sordu. Ben 1.74 kocam 1.85 dedim. Dedi tamam bebegin de zaten böyle olması gerekirdi bu endiselenecek bir durum degil yani bebegin suan normal kilosunda dedi. 40. Haftaya kadar bu bebek 4 kiloyu çok rahat geçer bu da normal anneye babaya bakınca zaten böyle olması gerekir dedi. Suyu falan da fazla değil bebeğine göre gayet normal zaten bazı doktorlar sezeryan yapmak için her şeyi diyorlar dedi. Hatta dedi ki ilerleyen haftalarda hafta ilerlemesi daha da artabilir dedi ve 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Şimdi size soracağım böyle şeyler yaşayan veya yaşayanı duyan var mı bebekleri nasıl doğdu riskli miydi son haftaları ve şuan bebekleri nasıl? Acaba bu doktorum haklı mı yoksa biraz fazla mı rahat?