ElfErk Burcusenkoc ben de 7 kg almışım sanki biraz hizli gidiyoruz.. hayır biseyleri fazla yapıyorum demekki ama neyi onu çözemedim henüz 🤦♀️🙈
Burcu-2910 Burcusenkoc canım bişe yiyemyiorfum ve hala da yiyemiyorum zaten koku hassasiyeti ve mide bulantım devam ediyor umarım bebeğim alıyordur
sema_nur_koc Burcusenkoc ben normalde 49 kiloydum şimdi 61 oldum ama sadece karnım var farkedilir başka bir yerimde yok
Merveb46 Burcusenkoc doğuma kadar 14-15 i geçer ben oğluma gebeyken 26 kilo aldım 1 sene içinde diyet yapmadan verdim şuan 2. Ye gebeyim iştahla bişey yemiyorum yinede 7 kilo almışım 🤭😂
Nazlimom Burcusenkoc diyet yaptim en başından bebek kilo alsın şekerim cıkmasın die şekerim cıktı tekrar diyet yapıorum inşallahta doğumun son aylarında almam sadece bebeğe alırım🥳🥳
Kelebekk-0307 sema_nur_koc bende 49 kiloydum sonra çok zayıfladım 46 kilo oldum bulantı döneminde su an 54 kiloyum ama benim doktorum az buluyor kilo almam gerektiğini söylüyor surekli sizinki normal
Burcusenkoc Nazlimom şeker çıkınca evet sorun oluyor son aylarda mutlaka alırsınız zaten olsun bebeğiniz sağlıklı olsun da 🙈
Aysegulaman02 Burcusenkoc 26+3 62 ile başladım 68 im ki düzgün beslenemiyor halim bu 😂doğuma 75 ile gidersem şükür