• Sağlık
  • Tamamlayıcı sağlık sigortası

Kızlar selam. Yeni doğum yaptım ve bebeğim için sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. Ücret hakkında bilgisi olan var mı aşağı yukarı ne kadar oluyor? Aylık olarak mı ödeniyor yoksa yıllık mı?

BusraTass merhaba bende yapmak istiyorum ama bebeği tek yapmıyorlar mis galiba anne yada babanın da olmaso gerekiyor ben kendime de eklettirerek teklif yapılmasını istedim fiyat ne kadar benimde bilgim yok burda bekleyeym✋

Canım merhaba bebeğinin ayakları nasl doğdu acrba önceki yorumlarını okumuştum içe dönüklük varmı yoksa normal mi

Anladm canmm geçmiş olsun hangi şehirde siniz doktor ameliyat önerdi mi

BusraTass Bizim alianzz saglik sigortamiz var bebekler icin 1100 anne icin 500 baba icin 400 lira idi..2yillik di bizim tekrar yenilettik ama suanki fiyatları bilyorum oglum suan 22 aylik oldu 15 gunlukken baslamisti sigortamiz

BusraTass merhabalar ben sigortacıyım, öncelikle tüm sigorta poliçeleri 1 yıllıktır. Bebek için ise %100 sürprimli rakam çıkar bebek tek başına sigortalanması bu durumda çok saçma oluyor absürt bir rakam çıkıyor, ve şuan fiyatlar çok yüksek hele tek başına düşünüyorsanız dediğim gibi absürt rakamlar çıkar anne bebek yada baba bebek ikilisi daha iyi olur, birde eğer bebekte doğuştan bir rahatsızlık var ise tamamlayıcı sağlık sigortası bunun giderlerini karşılamaz hatta hiçbir özel sağlık sigortası karşılamaz. Merak ettiğiniz başka birşey olursa yardımcı olurum 🌸

iremo-2 merhaba eşim asker personel.oldugu için oyak indirimlerinin vs yararlaniyoruz . Doğumuma 3 buçuk ay var l tamamlayıcı sigorta yada özel sağlık.sigortasi yaptırsam üstünden ne kadar süre geçmesi gerekiyor sigorta haklarından yararlanmak için yada mesela şubat ayında yaptırsam nisanda dogumum var dogumumda kullanabilirmiyim sigortayi

Berguzararslan merhaba maalesef hamile kalmadan önce sigortanızı yaptırmanız gerekiyordu, bu durumda doğumla ilgili masraflarınız sigorta şirketi karşılamaz, doğum harici için yaptırabilirsiniz 💓

Anladm canım inşallah bran önce herseu yoluna girer suan düzeldi mi ayak şekli :( Ankara’da Ali Fuat karataş varmş çok öneriliyor sağlık sigortasın her hastane karşılamıyor dye biliyorm