Zanaservan Omay0707 kıyamam sana asla ümidini kesme bak yine şükret demekki daha zamanı varmış bekle biraz daha adetin gelmezse yine git kan ver sabır emin ol ki sabredince bak güzel rabbim nasıl da güzel veriyor üzülme 😘🥰
Mervehorata92 Elifcc bende oyle öğrenmiştim hatta senın gıbı dusundum ama bır tsne daha aldım oda yanı sonuc doğru cıkıyor, 😊
HaticeElmas Elifcc merhba benmde adetime 3 gün var az önce kahverengi leke geldi ama çok yoğn degl devamıda yok acaba bnmkide yerlşme kanamsı olabilr mi sizde nasl oldu sancı faln varmıydı
Elifcc HaticeElmas sancılı değildi ama adet olucak gibiydim birkaç gün devam edince test yaptım canım
CansuDRY Omay0707 O kadar koyu testlerle böyle bir değer çıkmasına aşırı şaşkınım. Fazlaca da umutlandırmış olduğuma da üzgünüm ama testlerin cidden çok koyu. Umarım değer artar.
Omay0707 CansuDRY Bende cok şaşkınım yanlışlıkmı oldu dige düşünmüyor degilim 2 gün sonra farklı bir hastanede vericem 😊 inşallah yükselir ve busabah yani 3.gündür twst yapıyorum yine pozitif🙄 tuaf fazlasıyla