Zanaservan Aiteh ikincisini de attım sonra yok böyle olmuyor Buda silik dedim gittim hızlı test aldım
Zanaservan Aiteh amin canım valla adetime 2 gün vardı testi yaptım silik çıktı sonra bir gün gecikti tam belli oldu şimdiii 7 haftalık gebeyim amin canım rabbim sana da nasip etsin senin adet ne zaman
Aiteh Zanaservan nasil yani 7 haftaliksin hala testmi yapiyon 🤣 kiz simdiye kalbi atiyor nasil doktora gitmezsun ?
Zanaservan Aiteh kız deli gittim testi tutar tutmaz gittiğimde 4 haftalık olmuştu ufacık nokta kadar dı doktor zor gördü işte salı günü de kalp atışlarını dinlemeye gidiyoruz 🥰 bu testleri ilk şüphelendiğim zaman tutmuştum
SemaArin Aiteh BEN 1 HAFTADA 10 TANE IDRAR TESTİ YAPTİM BUGUN 1 HAFTA ADETİM GEÇTİ BİDAHA YAPTIM 2 HAFTA GECTİ ADETİM YİNE YAPTIM 😂😂😂
Omay0707 Zanaservan senin böyleyke. Değerin kaç cıktı😍😍😍kan verdim sonucu bekliyorum testlerimiz aynısı 😍😍
Omay0707 Zanaservan keşke bende de öyle cıksa şuan negaatif 3.92 cıktı ve testlerim acayıp derece de koyu çok şaşkınım
CansuDRY Omay0707 O kadar koyu testlerle böyle bir değer çıkmasına aşırı şaşkınım. Fazlaca da umutlandırmış olduğuma da üzgünüm ama testlerin cidden çok koyu. Umarım değer artar.
Omay0707 Zanaservan Gerçekten 4 tane hepsi pozitif boşsymış bütün hayeklerim uumutlarım yıkıldı 18 ay dile kolay cabalıyorum ama nasip degilmiiş
Azra_Mom Aiteh canım var gibi duruyor muhtemelen çok yeni hayalet çizgi görüyorum inşallah vardır 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yap yada kan ver varsa zaten kanda çıkar
Zanaservan Omay0707 kıyamam sana asla ümidini kesme bak yine şükret demekki daha zamanı varmış bekle biraz daha adetin gelmezse yine git kan ver sabır emin ol ki sabredince bak güzel rabbim nasıl da güzel veriyor üzülme 😘🥰