Nesli_ Bakalım bende 18 ocakta devlet hastanesine kontrole gidicem 16+5 haftalık oluyo inşallah söyler sizede bilgi veririm 🥰
Annekuzusu_0 ozlemkzl3 valla ben özele gittiğimde çikolata vişne suyu içtim o bebişe bağlı oluyo 15 de arkasını dönmüş uyuyodu mesela🤣18 de devlete gittiğimde hiçbişey yapmadım doktor biraz çok baktı gördü
Ecem27 ozlemkzl3 12+3 de ikili tarama testi için devlete gitmiştim cinsiyeti görüyor gibiyim dedi ben de rica ettim %95 erkek dedi ve bildi. Doktorla ilgisi var bence inşallah sıcak kanlı doktorlar denk gelir🤗
hunilimom ozlemkzl3 doktorun tecrübesine bağlı bence benim de özelde ki doktorum söylemedi hiç göremiyorum dedi hep 😂 devlete gittim cihazı koymasi ile kız dedi ki 17 haftalıktım o zaman
asraca ozlemkzl3 dr kişisi iyi ise devlet özel bakmıyor ben özeldim hep dr um garantici idi asla söylemedi 20 ye kadar yani ama dr ma güvenimden başka dr a gitmedim merakla bekledim he devlette öyle yani makineler eski oluyor ondan bence
eksi_elma ozlemkzl3 Bende devlette öğrendim 12. Haftada 2 li tarama icin gittigimde söyledi. Görürse söyler yani bence devlet özel farketmez