rabiamustafa Mucizebebek5860 sen yinede doktoeuna danış canım ama korkutma kendini bnim biliğin adet gibi nişanım geldi dün bütün günü hastanede geçirdim ama eve gönderdiler sancını bekle diye nişan gelince hemen doğum olucak diye bişy yok dedi doktor bazılarında 2hafta önden bile gelebiliyomuş nişan bi nevi hberci yani dedi sakin ol bebişide korkutma 😉(ama yinede dediğim gbi doktoruna bi görün en iyisini o bilir )
Elifinannesi_ Mucizebebek5860 Bende şuan aynı durumdayım lavaboya gittim kahverengi leke geldi sonra kanlı geldi 40 haftalığım . Birazdan hastaneye gideceğim
rabiamustafa Mucizebebek5860 acile gidersen sürekli alttan muayene edip açılman varmı diye bakıyolar çok öyle bi kanaman yoksa biraz daha bekle istersen
Elifinannesi_ Mucizebebek5860 Evet canım gideceğim zaten 40 haftalık olduk regl sancısı gibi ağrılarım var. 2 cm de açılmam vardı. Baya tedirginim şuan
Mucizebebek5860 rabiamustafa İste bende sürekli onu yapıp suni sancı versinler istemiyorum canım o yüzden bekleyeceğim
ilknurdnc68 Benimde şuan yoğun akıntım bide azar azar su geliyor sanki anlamıyorum su azar azar gelirmi idrarda benmi kaçırıyorum anlamıyorum sancinda yok
Ddemykn ilknurdnc68 azar azar idrar kaçırıyormuş gibi başlamıştı benim lavaboya yetişemiyordum sonrasında sancılarım başladı yavaş yavaş 36. Haftamdaydım öğleden sonrasında da bebeğimi kucağıma almıştım
Sky2022 ilknurdnc68 doktoruna yazdin mi mutlaka yazin doktorunuza mesaj atsaniz iciniz rahat olur takip doktorunuz bilir mutlaka
Sky2022 Mucizebebek5860 senin takip doktorun yok mu ona mesaj atacaksin oyle bir durumda ki rahimde su biterse ne yapacaksiniz yapmayon kafaniza gore karar alacak kisiler degiliz doktor bilir boyle seyleri allah eairgesin
Papaatyaam_38 Kızlar benimde sarımsı jel gibi dün 2 parça arayla peçeteyw sildikçe geldi ama baya koyuydu kıvamı nişanım mı geldi ? Ama be kahverengi ne de kanlıydı 🤔
Aylin_16 Papaatyaam_38 bir gözlemde durun devam ederse akıntınız vardır enfeksiyondur büyük ihtimalle devamı gelmezse ağrılar başlarsa da nişandr
Elifinannesi_ Devlete acilden git canım onlar zaten kolay kolay doğumu başlatmazlar. Kan gelmesi ihmale gelmez bence… Özeller olsa hemen Sezeryan gel alalım diyorlar ama devlette öyle olmaz gibi düşünüyorum.
Mucizebebek5860 ilknurdnc68 senin suyun gelmiş bence gitmelisin. Bende ufacık bir damla Nisan oldugu için önemsemiyorum şuan ama suyum gelse durmazdim
ilknurdnc68 Mucizebebek5860 Hastaneye gidiyoruz suyum geliyor sancinda başladı çok tedirginim hastaneye bir saat var bebek rahim kanalında falan bekleyince zarar gorurmu şuan tek düşüncem bu
ilknurdnc68 Ddemykn evet durmuyor şuan hastaneye gidiyoruz uzak 1 saatlik yol sancım oluyor arada suyum geliyor doğumum başladı gerçekten bebek zarar gorurmu bilmiyorum bir saate hastaneye varabiliriz anca
Aylin_16 Mucizebebek5860 hiç korkma ama doktora sormalısın en azından erken gelicekse ciğer geliştirici yapar belki bilemeyiz ki