Busra2013 ikramomm bende ıcıom suyu sımdı gıttım geldım ayaklarım sıcak ıgrenc hıssedıom nasıl uyıcm bılmıom
ikramomm Watashiva3454 bencede bebeye hazırlık yapıyor 🤣🤣ben büyük konuşmak istemem ama kendimi bildim bileli zaten böleydim hamileyken de uyku tatlı geliyor bi ama zorluk geçmem inşallah ilerde uyku konusunda 🥲
ikramomm Birde hanımlar bileniniz var mı acaba kontrole özele gidicem devlet takipliyim normalde geçen sefer renkli vermemişti bu sefer rica etsem verir mi acaba ben çekiniyorum gerçi söylemeye ama ücretli olsa da verse keşke 🥲🥲
Surprizanne ikramomm özeldeki de siyah beyaz oluyo genelde detaylı ultrason ayrı oluyo onlar renkli 4 boyutlu falan
ikramomm eeebruuu aynen bu sefer de daha dertli doğru diyorsun allah kolaylık versin bütün annelere 🥲
irem_altun74 ikramomm mide yanmasından uyuyamayanlardanım bende 🤦🏻♀️ 24+6 haftalığız inanın her haftanın başka zorluğu oluyor 😌
startown ikramomm bende deli gibi iş yapıyorum uykusuzluktan, şimdi belim ağrıdıda yattım.Ama hala uykum yok 😂😂😂
ikramomm Surprizanne bi akrabam ile aynı doktora gidiyoruz o atmıştı geçen ücretini sormayı fa unuttum ama tenkli gösteriyor yani cinsiyet için gitmişlerdi ben ikili tarama için gidicem söylesem acaba bakar mı ki 🥲
startown ikramomm en güzel bu saatte yapılır 😂😂😂valla kütük gibi yatıyorum koca karnımla yastık koyacak yer yok 😂😂😂cocamda senfoni gibi horluyor oh misss