ikramomm Yarın kontrolüm var ben hala uyuyamıyorum 🥲 keşke eşim kadar uykuya hakim olsam 🤣🤣 ama bebem buna izin vermiyor 🥲🥲
Ccyln ikramomm ben de 35. Haftadayım uyuyamıyorum covid oldum ve çok fazla vajinal kaşıntım var ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten
Watashiva3454 ikramomm bende 2.doz covid aşısı oldum sol kolum hafif tatlı sızlıyor :( sola yatmaktan zaten solum çürüdü . Eşim bebek gibi uyuyor ben zebellah gibiyim 🥲
Imasleeper ikramomm çok gariptir ki şuan yatsam mışıl mışıl uyurum gibi bi havam var fakat yatağa ne zaman girsem bay bay diyorum uykuya😅
ikramomm Ayaz2016alya2022 maşallah son aylar çok zor gerçekten uyumak ve hareket etmek konusunda allah yardımcımız olsun hepimizin 😌
ikramomm Ccyln herkes genelde sirkeli su öneriyor onun harici evden çıkamayacağınız içim pek bi öneri veremiyorum 🥲
Ayaz2016alya2022 Ccyln covid icin bol bol su tüketin et suyu icin bol bol sarımsak limon tüketın meyve yeyın vitamin C alın geçmiş olsun bende 24 haftamda covid oldum 😕😞
Ayaz2016alya2022 ikramomm amin insallah insallah 38 Hafta da dogar bebegim Amin ilkimde 41 hafta bekleiden😞🥺
Tuba_2013 merhabalar bende uyuyamayanlar kulübüne geldım 36+2 cumaya doğum var heyecan korku içindeyim uyku gitti bende
ikramomm Tuba_2013 sakıııın böyle kendini sıkmaaa bebeğini düşünerek olumlu düşün sürekli pozitif olll 🤩🤩
ikramomm Watashiva3454 ayy bende 20. Hafta gibi olacağım hiç aşım yok daha yeni ucundan sıyrıldık covidin aman amannn allah korusun gerçekten benimde eşim öyle sanki ruhu duymuyor🥲🥲
ikramomm Busra2013 bende geceden beri belki 3 kere çıktım sürekli geliyor çok su içiyorum ondan galiba 🤣
Tuba_2013 ikramomm biraz moralim bozuk pzrtesı en son kontrol gittim. gelişimi durmuştu kilo almıyordu bebegım cuma alırız demişti stresliyim bebeğin hareketlerini elim. karnımda bekliyorum 😔
Watashiva3454 ikramomm şimdiden uyu diyor herkes bebek olunca zaten uyuyamıcaksın diyor ama yapamıyorum ahshwshs . Sanırım alışdırıyor vucud kendini bebekli zamana ahahah
ikramomm Watashiva3454 bencede bebeye hazırlık yapıyor 🤣🤣ben büyük konuşmak istemem ama kendimi bildim bileli zaten böleydim hamileyken de uyku tatlı geliyor bi ama zorluk geçmem inşallah ilerde uyku konusunda 🥲
Busra2013 ikramomm bende ıcıom suyu sımdı gıttım geldım ayaklarım sıcak ıgrenc hıssedıom nasıl uyıcm bılmıom