Sarisinbiiiranneeee Ya kızlar 38.haftaya girenler neden doğuramıyorum postu açıyor hep merak ettim 😀 bende 38+2 oldum bu arada 😅kaygılar sarmaya başladıı bi yandan doğurmak istiyorum bi yandan korkuyorum 🙈 şimdilik doğumum normal gözüküyor umarım yaparım bende 🥲
Esrskrylmz Sarisinbiiiranneeee bütün doğuramıyorum postlarına yazıyorum artık ben 38+6 oldum sabrım kalmadı 😁
Leylaemrullah Sarisinbiiiranneeee 38+3 cuma günü doğum var Allah izin verirse artık bebişle karnımiz ortadan ikiye ayrılacak die korkuyorum 🤔😁bir korkum da şu ben hep hamilelik boyunca sola yattım ve karnım bildiğiniz yamuk solda hep bebek herkes dalga geçiyor bebiş normal doğar demi😁😁😁🤔
Sarisinbiiiranneeee kivirciginannesi kesinliklee 🙈 ay inşallah hemencik gelir daha fazla bekletme anneni bebişşş
Mehtap_93 kivirciginannesi artık gelmesi gerekmiyo mu normal sancı gelmiyoaa sezeryanla alıyolar diye biliyorum bu tarihte
Esrskrylmz Sarisinbiiiranneeee ah keşke istemekle olsa, doktora gittim dün daha 2 haftası var gibi görünüyor dedi.. 🥲😁
Sarisinbiiiranneeee Esrskrylmz bizimde 2 hafta var tam ama 40 da gelmezse suni sancı veririz dedi doktor bebek irileştikce zorlanırsın doğumda diye 😳
Sarisinbiiiranneeee Leylaemrullah hiç böyle bi kaygı duymadım olanakda duymadım 🙁🤭 öyle birşey olucağını sanmıyorum ya gönlünüzü ferah tutun 😀