zeynepp1 Lk34_ ben ilk gebeligimde 3 doz vuruldum ve kızım iki yaşında 5 yıl olmadı ama vurulmam gerektigini söyledi hemşireler
Aselinkooo zeynepp1 sorun olmamıştı bizde zaten tek doz olduğu için. Artı hiç ağrı sızı da olmadı. İnşallah sizde de öyle olur😊
zeynepp1 hunilimom üç doz vuruldum ilk çocuguma hamileyken 2 doz vuruldum doğumdan sonra 1 doz daha vuruldum
askanne10 Somerkadir4 Aselinkooo ilk bebeğim 2020 de doğdu iki doz oldum şimdi çok şükür yine bebek bekliyorum kaçıncı hafta olmam lazım acaba bilginiz var mı şimdi ülkemde değilin o açıdan sağlık Ocağı ile görüşemedik
Terspektif zeynepp1 o zaman belki vurmayadabilirler ben doğumdan sonra olmadığım için bir doz daha vurdular 2.de
gzm6 zeynepp1 doktorum bana olmasanda olur kendim olmadım demişti sonuçta dağda bayırda doğum yapmıyorsun dedi ama ben 1.dozumu olmuştum zaten oda 10 yıla kadar etkili oluyormuş 2.dozu olmadım bu yüzden
zeynepp1 gzm6 ay eger olunmayacaksa olmam gerçekden çok etkileniyorum ilk gebeliğimde zaten 3 doz vuruldum
Ceycey54 zeynepp1 sağlık ocağınıza danışın bence. Gebelik kaydınız varsa onlar ararlar diye düşünüyorum
Melike0657 zeynepp1 ben ilk kızmda 4 yıl önce 2 doz vuruldum hamileyken bu hamilrliğimde vurulmadım aile hekimim öncekinde 2 dozsa korur dedi 5 yıla kadar. Hemşiresi vurulmamı önerdi ama aile hekşmi öyle deyince vurulmadım
Htcdre 4 yıl önce kızıma hamileyken 2 doz vuruldum bunda kendi isteğimle vurulmadım canım hemşireye vurulmak istemiyorum dedim ve vurulmadım
gzm6 zeynepp1 sonra gebelik takibine gittim sağlık ocağına 2.doz aşının zamanıda gelmişti dedim böyle böyle doktorum böyle dedi oda sen bilirsin 1.dozu vurmuştuk zaten sana dedi o yüzden olmadım 2.dozuda