ogrencianne35 EKARATAS embiye yılmaz 180 lira muayene ücreti kendi muayenehanesi var aralık ayında gittim bursa büyükşehir belediyesi binası karşısında
Tomrishatun EKARATAS canim ben çok doktora gittim bursada suan profesör dr osman develioglunu tavsiye ederim sanirim ücreti 750 tl
ogrencianne35 azizeugur ayyy 😂 hiç bir şey durmuyor yerinde ben zaten doğum yaptım da 6 ay da bi muayene olun kadın doğuncaya diyorlar ya canım aralıkta onun için gitmiştim
azizeugur ogrencianne35 iyi bari 😁😍 benmde son muayene salı günü, o gün doğumu başlatacak o yüzden ücret almayacak bizde son dk kurtulduk 😂
ogrencianne35 azizeugur hangi hastane de doğum yapacaksınız ben hayat hastanesinde doğum yaptım çok çok memnun kaldım 🙏
azizeugur ogrencianne35 benm normal doğum olacak yıldırım doruk bütçemize daha uygun olduğu için orda yapcağım 😐
Elifnur13 ogrencianne35 ben de orda düşünüyorum inşallah biraz bilgi verebilir misiniz? Normal mi sezeryan miydi ebelerin muamelesi nasildi mahremiyete dikkat ediliyomuydu?
Elif1667 Acıbadem Mumin Karahasan’ı tavsiye ederim çok iyi bir doktor. Muayene ücreti hakkında bilgim yok ama özel sağlık sigortam olduğu için. Diğer hastanelere göre daha yüksek olabilir ücretler
Ikincibebe Elif1667 Merhaba benim özel sağlık sigortam yeni başladı eşimin işi vesilesiyle,hastaneye herhangi bir ücret ödemiyor musuniz muayene tahlil ya da farklı bir şey için
Elif1667 Ikincibebe katlı payı ödeniyor. En son 60 küsür ödemiştim. Sonrası kontrol olarak geçtiği için ödeme yapmadım yılbaşından sonra. Max 80 falan olmuştur diye düşünüyorum