kucukmucize12 Kızlar progestanı fitil olarak kullananlar varsa bilgi verebilir mi yan etkileri vs oldu mu akıntı kasık ağrısı gibi
Elifdemireel kucukmucize12 ben fitil olarak kullanmıyorum günde 1 kez tok karna içiyorum kapsül şeklinde benim ki içtikten 1-2 saat sonra halsizlik baş dönmesi yorgunluk yapıyo uyuyorum hemen bende
Ceren_01 kucukmucize12 bence aşırı kaşıntı oluyordu ama çok etkili kesinlikle kullanın birde gün boyu akıyordu ilaç ama aksada sorun etme çünkü ilaç aksa bile işe yarıyor
Gizemyakar kucukmucize12 hem normal hem ilaçtan kalanlar mutlaka akıntı yapıyor. Yan etki olarak bende halsizlik ve tansiyon düşüklüğü yapmıştı
mymomaysegul Yan etkisi halsizlik vs çok oldu akıntı da oluyor aynı zamanda. Kullandıktan sonra yatmayı tercih edin. Geçmiş olsunnnn inşallah çok kullanmanıza gerek kalmaz
kucukmucize12 mymomaysegul teşekkür ederim benim plesanta asagıdaydı yukarı çıktı ama önlem amaçlı kullanalım bir kutu dedi doktorum 🥰
A-y-s-e-g-u-l Merhaba , Ben günde 4 kez kullanıyorum. Sabah öğle akşam yatarken sorun olmuyor sadece akıntı oluyor.
Hazniyee A-y-s-e-g-u-l kalışıntı yapıyor mu bende aşırı kaşıntı yapıyor yogurt gıbı bı akıntı oluyor ve aşırı kaşınıyorum durulacak gıbı degıl yaşam kalıtemi dusuruyo resmen
designermom Fitilin hic etkisi yok canım rahatlıkla kullanabilirsin ben hep otururken yatarken atıyorum akmaması icin daha rahat oluyor
Ozge90 Mrb bende günde iki defa kullanıyorum rahim ağzı kısalığı sebebiyle erken doğum riski olduğu için oda 34 haftaya kadar gelebildim progestan sayesinde
Minikanne123 Hazniyee kalıntı geliyo canım da kaşıntıyı bilmiyorum kullanıyorum ama kaşıntı olmadı ben de
Zezeada Hazniyee bendede aynı şeyi yapıyor günde iki kez kullanıyorum sabah ve gece yatmadan önce çok kaşınıyorum çok akıntım oluyor dayanamıyorum kaşıntıya yara yaptım kaşınmaktan 🥲
Ftkn Hazniyee kaşıntı yapmıyor sağlık ocağında idrar testi vermenizi öneririm enfeksiyon ya da mantar olabilir riskli bir durum
Hazniyee Askiletotomsu evett bunun faydasını gercekten gebelık oncesıde cok görmüştüm tam bı şifa kaşıntıya
Zezeada Hazniyee ben 5 haftalıkken öğrendim günde 1 tane 200 mglık kullanıyordum 30 tane vardı tablette bitti doktorum artık kullanma dedi. Pazar gece lekenmem oldu kahverengiydi 2 gün devam etti yeniden başlayalım dedi şimdi 100 mglık sabah akşam kullanıyorum 12+4 oldum
Hazniyee Askiletotomsu yeşil elmayı duymustum ıyı gelıyor dıye cok şükür en buyuk korkum bulantıydı 6+4 olduk bekledıgım olmadı ıns hep boyle devam eder
Hazniyee Elifdemireel özellikle arayıp sordum agızdan alınır dıye yazıyordu dedım dr . Bana verdıgı cevap agızdan alındı mı yan etkileri daha agır bız vajınal onerıyoruz dedı . Anam agladı kaşınmaktan basıma mantar cıkardıysa yakarım o hastaneyı 😂
Askiletotomsu Hazniyee bende pazar gününe dek öyle diyordum apzartesiden beri fenayim 🥺yemekten tiksinme filan da yok mu peki sende Mide yanması Açsın ama yoksun gibi filan
Hazniyee Ftkn simdi tekrar yazdım kaşıntı ve peynırımsi akıntı var dedım yazdıgı tek şey “ devam edin “ 😫