Ozge-sarsilmaz Seymaben Öğlen 2 doğumum var dua edin kızlar 🙏🏼 İkinci bebeğim ama daha stresli evde bekleyen evlat olunca 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Seymaben Ozge-sarsilmaz simdiden hayirli uğurlu olsun ömrü cok guzel gecsin bebisin 🥰🥰sağlıkla cok kolay bi sekilde kavusursunuz insallah😍😍😍
Seymaben Elifinannesi_ 🥰 maşallah bitmis iste ne guzel kavusuyosunuz🙊allahim saglikla kavustursun insallah 😍😍😍
Elifinannesi_ Seymaben şükür günümüz geldi ama kızımın gelmeye hiç niyeti yok ne sancı ne nişan ne su gelişi hiçbişey yok 🥺
Mucizem_211 Seymaben son 83 uygulamaya göre ama sezeryan olduğu için daha erken gelir 28 haftalık olduk sürekli karnımın içi yanıyor gibi acısı var anlamadım bide arada kasılmalar oluyor normal mi değil mi bilmiyorum 🙄
Smyrayldrm Seymaben safak 80 gun sezeryan olacagı ıcın erken alır diye dusunuyrm 3.gebelık. normalde 89 safagımm 🤭💙
iki_tospik_annesii Seymaben Zaman geçmiyor bacım geçmiyor 😫😫 Doktora göre son 9 Bana göre yarın gelse keşke 😂😂😂
Seymaben iki_tospik_annesii kız sen daha dogurmadinmi 😅😅en son totem yapiyorduk ben yetistim sana😅😅insallah doguruverirsin bu gece bi anda😅
iki_tospik_annesii Seymaben Yok anam yok ne doğurması 😂😂 kimse dua etmiyor ki bu bacınaaa 🥺🥺😅😅 Yarın konturölüm war çantamı alıp gitsem ne olucak ki 🤣🤣 doktora derim beni doğuma çağırtmıştınız geldim 😅😅😅😅 sen benden önce dogurqcan bu gidişle 😅😅😅