Ozgamzeoz Bu ay aslında çok kafama takmak istemiyorum inşallahta takmam ovulasyon testide almıcam stres oluyorum çünkü. Oluruna bırakıcam biraz. Benim gibi bu ay deneyenler kimler görmek isterim .
umutluanneadayi Ozgamzeoz artık saldım çayıra mevlam kayıra kafaya takmıyorum morel bozmuyorum düşünmüyorum😅
Deletedmom73711 Ozgamzeoz Bu ay güya deneyecektim ama o kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki şimdi bu postu görünce bir baktım döngüme göre yumurtlama olmuş sanırım.😂 Aklıma bile gelmiyor, nasipse ilerleyen zamanda yeniden deneyeceğim inşAllah.🙏🏻❤️
Ebbruc Ozgamzeoz adet olmuyorum 2 hafta gecikti ama hamile de değilim , stresten uzak durayım derken iyice stres yapıyorum 😞
Cdem21 14 Ocak bi gelsin eğer adet olursam bende adet bitimi ovülasyon testi alacağım da alsamda eşim yanımda olmazsa bi işe yaramaz😅akşına bırakmak en güzeli bırakabilirsem tabi
Ozgamzeoz Ebbruc valla bu gidişle kafayı yemezsek iyi etrafımdakiler gebe kaldı doğurdu ben yaz ayında kürtaj oldum 🥺
Kvser Ozgamzeoz hadi ya üzülme sakın ve biraz bırak herşeyi sil kapat akışına bırak streste etkiliyor . Adet tarihin bugün müydü
Ebbruc Ozgamzeoz bende 7 ekimde oldum daha 1 aydır deniyoruz aslında çok çok yeni ama hem iş hem bebek stresi beni yordu ve dediğin gibi herkesin bebesi var 😞 kuzenimle aynı zamanda hamile kaldık onunki 23 haftalık oldu ben 8 haftalıkken kaybettim
Umutduru Ozgamzeoz benim de dün gece adetim bitti.Bu ay elimden geldiğince takmamaya çalışıcam.Ovulasyon testi 2 ay kullandım maalesef faydasini göremedim.Bol yürüyüş ve folik asit kullanacağım inşallah hayirlısıyla hamile kalırız🙏🏻