minikkoalaam merhaba. baby plus’a ait bu seti kullanan var mi? varsa olumlu-olumsuz yorumlarinizi alabilir miyim? baska set onerilerine de acigim yalniz uygun fiyatli olmasi onemli 🥲
Deletedmom623737 minikkoalaam Canım tarak için güzel yorumlar görmedim tarağın koktuğunu söyleyen cok oldu
Sssna minikkoalaam set olarak pahalıya geliyor canım birde o makas ateş ölçer çok dandik ben tek tek aldım daha uyguna geldi. Tek sorun tarak keçi kılı olduğu için inanılmaz ağır kokuyor. Kaç kez dalinle yıkadım beklettim balkonda beklettim geçmedi ama azaldı
minikkoalaam Deletedmom623737 evet ben de gordum o yorumlari ama bebek sampuaninda bekletince kokusu geciyo yazmislardi. 😕
minikkoalaam Sssna ates olcer icin de bikac kotu yorum gormustum 😕 off ya kokunun cikmamasi da kotuymus
minikkoalaam Gizgizgiz aslinda bu set e bebek kuponuyla 80 tl’ye iniyodu bana cazip geldi. o yuzden bi heyecan yaptim 😂😂 yorumlardan da icime sinmedi iyi ki happy mom var. sorabiliyoruz 💖
SayeMom minikkoalaam bebedorun tarak fırca setini aldım, ayrıyetten tırnak makasını aldım ates ölçer ebebekten wee baby aldım temassız, wee baby burun pompası aldım bu sekildeydi
minikkoalaam Gizgizgiz yok ya bos yere 80 vermem artik onun ustune ekleriz bi bakayim diger markalara da 🥲 babyjeme baktim gercekten cok benziyolar onun atesolceri iyi mi
Tugcevemercimek minikkoalaam ateş ölçerini ve bebek burun aspiratörünü önermiyorum ve tarak için gerçekten chicco marka bu tarak dökülme yapıyor
minikkoalaam Tugcevemercimek evet killari dökülüyomus😑 demek ki yine ucuz etin yahnisi yenmez noktasina variyoruz 🤣🤣 tesekkur ederim🌸
Mom54544 minikkoalaam ben bunun wee baby olanını aldım kullanıyorum tırnak makası falan çok keskin ateş olceri doğru burun aspiratörü de otribebe gibi değil ama iyi cekiyo yine de fizyolojik le
Mom54544 minikkoalaam daha uygundu şimdi ne oldu bilmiyorum hepsiburdadan kuponla almıştım hatta ben daha ucuza gelmişti.
Gizgizgiz minikkoalaam zaten evde iki ateş ölçer olması lazım benim kulaktan ölçen vardı bunuda emin olmak için aldım
Gulerdemr01 minikkoalaam hiçbiri de işe yaramaz set olarak diyorum yanı tek tek al eczaneden al en sağlıklısı kuzum :)
minikkoalaam Gulerdemr01 ben de trendyolda favorilere eklerken eczaneden de fiyatlarina bi bakayim diye dusunuyodum 🤣💖🌸
Gulerdemr01 minikkoalaam Bime gelmişti 49 TLydi 1 ay once aynsı trendyoldan 119 tlydı smdı fiyatlar ucmus. Dd