Ezgicck https://resimyukle.io/r/inUrPgtvfH bana da birden boş bulundu gibi çok sağlıklı bir erkek bebek dedi bende cinsiyeti belli mi dedim 15 de gel renklide bakalım diye çevirdi lafı anlayamadım 😊
bilgegk Tubagultkn riskli gebelik benimki aslinda genelde hep yatiyorum doktorada sordum ama kese buyudugu icin olur dedi sizlerde de oluyormu diye merak ettim 😊
Seda5885 10haftaligiz ama 11+4uz ikili taramasini yaptrdik yerinde durmuyor zipliyor devamli ne kadar farkliymiş.Birde ben normalde ozele gidiyorum ikili tarama için devlete gittim sadece ensesine bakti normalde burna falan bakmasi da gerekmiyor mu
Ezgicck bilgegk bende acıma yokta mide yanması başladı ya hiç bulantım falan olmamıştı şimdi yanma mahvetti beni
Imasleeper Tubagultkn ay duygulandım 🥰 hayırlı olsun bebişiniz ♥️♥️ Sanki geçen gün 12. Haftadaydım hep diyorlardı zaman hızlı geçiyo diye inanmıyodum ☺️
Seda5885 Tubagultkn sadece enseye bakti normal dedi kan ver dedi verdim.Yarin doktoruma gidip bir daha yaptrmayai dusunuyorum ha birde burun kemigi olusmus dedi
Tubagultkn Seda5885 ama zaten direk ultrasonu açtığında bakıyor başka bişeye gerek yokkki neden öyle yaptı acaba doktorunuz
Tubagultkn Seda5885 ama zaten direk ultrasonu açtığında bakıyor başka bişeye gerek yokkki neden öyle yaptı acaba doktorunuz
Hakanbuse Tubagultkn ben daha 11. Haftamdayim cuma günü kontrolum var ilk gebeligim ikili tarama testi nasil oluyo burdan bi kac yazi okudum taramayla ilgili cok korkuyorum
_Lavinya Hakanbuse Korkacak bişey yok. Ultrasonda baş popo mesafesini ölçüyor bebeğin. Burun ve ense kalınlığına bakıyor. Sonra gerek görürse ikili test istiyor ama her türlü tercih sizin. Onda da sadece kan veriyorsunuz. 💐
Seda5885 Tubagultkn bebek hic durmadi icerde yarim saate yakin bekledi devamli ziplama modundaydi beni başından atti sanırım😂
Evinru Tubagultkn benim bebiş yüzüstü duryodu dönmedi ikilitest ölçüm yapilamdi 14.hafdayya kaadar yapilyomus ins döner aklım orada🤷