hanzade0 Merhaba kızlar, Bartın Kadın Doğum Hastanesine gidipte memnun kaldığınız doktor kimdi? Zaten sayılı doktor varda ben suratsız ilgisiz doktor görmekten sıkıldım. Memnun kaldığınız doktor kimdi?
ikramomm hanzade0 maalesef yok :( özel ilgiyi anca parayla buluyoruz Bartın zaten her yönden gelişememiş bir il 😃
hanzade0 ikramomm ben yılbaşından önce sormuştum muayene ücretini aynıydı zam gelmiştir diye düşünüyordum gelmemiş🤭
hanzade0 ikramomm Aynen etrafımdan da Dilara hanımın iyi olduğunu duydum bir de inşAllah ona görüneceğim
ikramomm hanzade0 valla bende öyleydim devlete mecburum böyle arada bir gidebiliyorum ama maalesef Bartın’da imkanlar sınırlı :(
ikramomm hanzade0 Burcu hanım Esra hiç bir zaman olmadı covid dediler ameliyat dediler falan hep pek memnun değilim ama açıkçası 🥲
hanzade0 ikramomm Benim de Burcu hanım🤦🏻♀️ Ben de hiç memnun değilim ilgisiz kendisi pek insanın suratına dahi bakmıyor. Bu gidişimden sonra değiştireceğim ama Erol bey var ona giderim belki bilemiyorum
ikramomm hanzade0 imkan kısıtlı olmasa her seferinde özele giderim aslında ama işte 🥲Burcu hanım aynı dediğiniz gibi ultrason da sadece 2 dakika üst baş toplamadan başkası geliyor 🥲