[silindi] Benim oğlanın hep sağ eli gözünde duruyor hiç göremedim ne yaptıysak olmadı ultrasonda en sonunda döndü kıçını 🤣
AlpAslanbabysmom deletedmom87894 ya geçen hafta güya surat fotoğrafı çekecekti doktor yüzünü yaslamis rahim duvarına eciş bücüş olmustu yüzü burnu ezilmiş gibi tövbe…😅😅
Elifimm1 deletedmom87894 tam 16 haftalıkken kızım ultrasonda kardesını görüyor dıye sevınc naraları atarken o da ekrandan ellerını kaldırıp bıze bıldıgın el salladı en güzel andı galıba
Jasmine16 Doktor cinsiyeti anlamak için karnımı elleriyle hareket ettiriyordu. Bebek hareket etsin diye. O sırada doktor hadi dön bakalım dedi ve kızım ultrasona bakti😀😀 sanki birbirimizle bakışıyor gibiydik
Eda_Esen deletedmom87894 cinsiyet öğreneceğimiz zaman al doktor bak der gibi iki bacak kaldırdı çok gülmüştük … detaylı ultrason da da yüzünü gösteriyor diye doktor sevdi başını dikleştiniz dudaklarını büzdü öpücük atar gibi böyle hallerini gördükçe ben eriyip bitiyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
ElmasAksoy1 12 haftalıkken doktor cihazı karnıma koyar koymaz bize el salladı resmen. Diğer ikisinde de cihazı koyar koymaz kollarıyla yüzünü kapattı
Aslimanli_55 Ya bu yorumları okuyunca bile çok heyecanlanıyorum 🙂 bir an önce o duyguları yaşamak istiyorum daha 8 haftalığım yolumuz çok uzun 🙉 🌸
kucukcivcivim deletedmom87894 bizim kız bugün doktor ultrason cihazını nerden tutsa oraya tekme yumruk girişti 😄
SekerDehasi deletedmom87894 Doğuma kadar sadece poposunu gostermesi 😂 bir kere yuzunu goremedim bir kere 😂
Buket_dadas deletedmom87894 hic görememiş olmam ya icim gidiyor vallah bak adam akılı ultrason resmi yok elimde ve isyanlardayım hic birsekilde yavrumu göremiyorum sacama sapan seyler gösteriyorlar her gidişimdede yavrumun yüzünü görmek istiyorum dememe ragmen bana kafa ölcüsünü boyunu gösterip duruyorlar aglıyıcam artık bu arada 37+2 olduk🥺
deletedmom87894 Buket_dadas devlettemisin cnm devlette hiç göstermiyorlarki doğru düzgün gerçekten bende detaylıda gördüm
Buket_dadas deletedmom87894 yo devlete gitim ama göstermediler özeldeyim suandada vermiyorlar devlete 3 keremi ne gitim onun dısında hep özelerdeydim ama yok veren olmadı🥺😓😓😓