Ugnur_24 deletedmom87894 Benim de suan 21 haftalik doktor ultasyon fotografi vermiyo gosterirkende hic detayli goremiyorum ellerini yuzunu falan hic detayli goremedim
Rumeysayenerkurt deletedmom87894 bizimkide yüzünü göstermiyordu elleri yüzündeydi doktorum göstersin diye beni bi kaç sefer sağa sola çevirdi sonra bi baktıkki bebeğimi hıçkırık tuttu suyu fazla yuttu sanırım videosu var hatta bu arada zaman daraldıkça hıçkırıkları artıyormuş diyolardı gerçekten öyle o hıçkırırken benimde göbeğim hopluyo😂😂🥰
FTMT Hiç öyle değişik gösteriler yapmadı bize ama geçen hafta kontrole gittiğimizde 25 haftalığız. Bir oğlum daha var 20 aylık pırt yaptı. O an da içerdeki gözlerini açmıştı çok komikti 😃
Kubra_elif_ahmet deletedmom87894 12.haftada hopladığını görmüştüm. Dünde Detaylıya gittim 5 6 dk kadar çok hareketliydi sonra Bi anda esnedi elini yüzüne koydu ve uyudu. Biraz uğraştık elini çeker belki daha iyi bi foto alırız diye bu sefer iki elini de kapattı 😂
Yekta1242 Benim bebeğim 15. Haftada sakız çiğner gibi ağzını oynatıyordu 😂😂 görünce doktorum da bende baya şaşırmıştık 😂
Madonna Kaç defa ultrasona gittiysem bir türlü yüzünü göstermedi hep poposu dönüktü doktorum inatçı bir kız olacak dedi. 🥰😁
cahillesohbetikestim deletedmom87894 parmağını emiyordu detaylı da ama benim için ilginci işediğini görmekti 🤣🧿💙
cahillesohbetikestim gurbetcianne97 aynısı bizim de başımıza geldi hala aklımıza geldikçe güleriz eşimle 🤣
Efraimmm deletedmom87894 bizde elini çenesinin altına koymuş uyuyordu çok tatlı duruyordu doktor çok tatlis falan dedi bir dahakine eli agzindaydi parmakları
3mlek2bebkannesi deletedmom87894 oğlum dizlerini karnına çekmiş oturup dudaklarınıda uzatmış baloncuk çıkarıyodu ama asabi kızım sadece yüzünü kapatıyor elleriyle kameraları sevmiyor 😂
Ryry deletedmom87894 Amniyon sıvısını yutuyordu bir de acayip asık suratlı duruyordu resmen kızgın şekildeydi suratı 😄
pinarpi Detaylıya ilk girdiğimizde esneyip duruyordu 😂 çıkacağımız sıra ellerini ensesine atmış bacaklarını bükmüş güneşlenir gibi uyuyordu 😂😂
Byztrkravc deletedmom87894 21.haftadayım bugün doktorum gülerken foto çektii tabi bi garip çıktı niye böyle dedim iskeletor da ondannnn diyoooo yarım kilo çocukdan ne beklenir ki😂ama çok datlııı
Canmyavrumm deletedmom87894 hep bana sırtı dokukdubyavrumun cok gormedım devletde olunca doktor ıyı dıyor o kadar