Meriiih sana 2020 hazirandan 2021 hazirana yaşadığım hayatı kısaca geçeyim oğlum 2 yaşını bitirecek inşallah bu ayın 15de o zamanlar oğlum daha çok küçük ve aklım çıkıyor hasta olacaz diye ve benimde hamile olmadığım zamanlar inan aylık iğneleri dışında yukarda söylediğim 1 yıl içinde sadece hastane ve sağlık ocağına diye evden çıktım onun dışında hep evdeydim biz Adana’lıyız karı koca annemler kaynanamlar hep Adana’da yaşıyor bizde İstanbul’da ve o 1 sene boyunca onların bile yanına gitmedik 1 senenin sonunda ilk defa 2021 haziranda gittik sonra ki gidişimiz de 2021 kasim aralık arasında oldu o zamanda evden çıkmadık hep evdeydik ama en gidişim de hamile olduğumu için daha dikkatliydik ben şimdi insanlara bakıyorum kimsenin umrumda ya tamam başkasını düşünme ama insan kendini de mi düşünmez ya ben yemin ederim anlamıyorum inan hastane vs gittiğim de ilk işim elimi vs dezenfektan ile yıkamak çünkü hastane girişinde kadından giriş yaptırıyorum vs olabildiğince insanlardan uzak duruyorum zaten evime gelen giden kimsem yok kaldı ki olmasın bu dönemde ay çok doluyum bu konuda 🤦🏻♀️ çok uzun oldu k.b