Havva-42 2erkek_annesi maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bizde 33 haftalığız 😍 nasıldı doğumunuz anlatırmısnz
Ayaz2016alya2022 2erkek_annesi masallah gözünüz aysın Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah
2erkek_annesi Havva-42 Akşam hafif bel ağrılarım vardı dedim kesin yalancı sancıdır bu sonra artmaya başladı git gide artı artık dakka tıtmaha başladım kaç dakka bir geldiğini ılık bi duşa girdim 5 saate yakın sancıyı evde çektim hastaneye geldiğimde 7cm açıklığım vardı 2 saat içinde doğumum oldu çok şükür darısı size inşallah 😊
Havva-42 2erkek_annesi Maşallah canım 😍 inşallah bizlerde böyle kolay atlatırız yavrularımıızı kucagmza alırız
2erkek_annesi Tugba006 Ilık duşa girdim onun sayesinde açılmam oldu bide 2.hamileliğim olduğu için daha hızlı olur dendi doğumun😊
2erkek_annesi Ayaz2016alya2022 Allah razı olsun canım hepiniz sağ salim alırsınız inşallah yavrularınızı kucağınıza🤲
2erkek_annesi Mavilio2 Belinin altından bi başlıyo tüm belini kaplıyo sanki yerinden çıkacak gibi hissediyosun belini
Mavilio2 2erkek_annesi göbek altında kramp veya sızlama hissettin mi birde o an bebeyin harsketleri nasıldı
Nesrin-57 Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün🌹🌹suyun geldiğini nasıl anlarız ilk gebeliğim 37+3 teyim iç çamaşırım ıslandı su gibi, ne kadar bir miktar su geliyor acaba
2erkek_annesi Nesrin-57 Canım benim suyum gelmedi nişanım geldi sonra sancım tuttu suyumu burda patlattılar ilk gebelğimdede böyle olmuştu.
2erkek_annesi Mavilio2 Hissetmedim hiç öyle şeyler bebek aynı hareket ediyodu normal günde nasıl ederse