bebeklibirisi Mutluhatun bence başlayın bizim aldığımız beşik 1 ay öncesinde kampanyaya girip bin TL’ye düşmüştü şuan 1900 e aldık o yüzden Ocak zamları da gelmeden aralığım son haftası aldık
Mutluhatun bebeklibirisi bu ay sonu elimize toplu bir para geçecek inşallah o parayla tek seferde herşeyi alıp çıkmayı planlıyorum. Ama bu zam konusu gerçekten facia🤦🏻♀️
Gorkeminannesi Bez stoğu yapmak istiyorum da cok pahali uygulamalardan kupon geldikçe almaya çalışcam insallah 🤷🏻♀️
Bicicek_bibocek Gorkeminannesi bez bebegi pişik fln yaparsa diye almıyorum şuan . Ama e bebeğin bezini uzun süre kızımda kullandm çok memnundum . Fikir olsun sizede
Gorkeminannesi Bicicek_bibocek oglumda can bebe haric prima molfix sleepy kullanmıştım can bebe mantar yapti diğerleri iyiydi prima kalitesi tartışılmaz ama fiyatları ciddi anlamda uçmuş molfixle sleepy de onlardan asagi degil 🤷🏻♀️
sevcem12 Bicicek_bibocek ben bebeğe değil de kendime alıyorum habire 😂 çatlak kremi aldım bugün hey gidi kaç para olmuş bir krem 😂 beşik vs hep ilk oğlumdan var ama bi bakayım burda kimler neler almış, heves ederim belki
Bicicek_bibocek sevcem12 bn ilk hamileliğimde son ayda çatladm , bidaha catlarmi bilmem farklı yerden 😅 bnm ilk kız bu erkek gorunuyo mecbur alınacak 🤭
Kgksdkgk65 sevcem12 Bende öyle Ya🙈 Eşim de annelik duygun gelmedi sanırım diyor, şununla fotoğraf çekerim güzel olur, çatlak kremleri, baharda giyeceğim elbiseler falan, daha bebeğe aldığım tek şey bi zıbın onu da eşime sürpriz yaparken kullandım 🙈
Esincapkin Benimde haziran sonu gibi gözüküyor ben cinsiyete göre almadım her ikisininde giyebileceği renkleri tercih ettim ama cinsiyet tam belli olunca ona göre de almayi düşünuyorum rabbim sâglikla kucağımiza almayi nasip etsin 😄😍😍😊
Galadriell Bicicek_bibocek Benimde doğumum inşallah Haziran sonu fakat daha alışverişe başlamadım, başlamayı da düşünmüyorum erken olduğu için.
Haticekaya1808 Bicicek_bibocek ben de Mayıs sonu Haziran başı gibi görünüyor aksilik çıkmazsa inşallah. Genelde yenidoğan bebekler hızlı büyüdüğü için hastane çıkışı 3 takım aldım 3-6 ay yazlık aldım çok kalın değil yani kışlıklarınıda büyürken alacağım inşallah 😊😊
SeydaPrc Bicicek_bibocek hiçbirlşey almıyoruz çünkü şu an kışlıklar satılıyor bebek sıcaktan bunalacağı için 2 takım 5’li zıbın alsam yeterli çıtçıtlı badi kullanıcam bol bol sıcakta isilik olur bebek masrafsız yaz bebeği😊 2. Bebek olunca diğerleri var cinsiyeti öğrenelim gerekenleri de alırım