HaticeKoyuncu EsraPureLoveAkyol aynı haftalardayız bugün yapıldı benm ki secenek sundu suan veya sonraki kontrol diye stres yasamak istemedim bir daha ki kontrole kadar yaptırdım
Gzdtkn Bende 38 haftalıktım gittim bana muayene yapmadı. Sancım çıkmadığı için diye düşündüm bende. Hiçte sormadım ne zaman yapıcaksınız die. Ama aynı doktora giden tanıdıklarım nst de sancı çıkmayınca muayene yapmıyor dedi. Doktora bağlı sanırım. İlk gebeliğim benimde.
Esraodaci EsraPureLoveAkyol Canım bugün çatı kontrolum oldu hiç canım acımadı toplasan 10 saniye sürmüştür zaten.Herkes rahat olsun acı yok😊😊
Sema59 Bende yarin 37+3 oluyorum ve çatı muayenesi yapcak çok korkuyorum hemoroid var eğer ki hemoroidten dolayı sezeryan derse hiç çatı muayenesi yaptirmiycam
toprakbusra 39+5 ama çatı muayenesi yapılmadı doktorum sancı gelince yapıyormuş sanırım benim normal olacak ama zaten sezeryana günde vermiyor , bebek ne zaman gelmeye karar verirse ağrı gelirse sezeryana o zaman alırım diyor. Ağrı gelince çatıya bakıp darsa sezeryana alacak değilse normal Doğum olacak ☺️