EsraPureLoveAkyol Kızlar ne zaman çatı muayenesi oldunuz ben 37+4 haftalığım ve dün doktoruma gittim ama yapmadı 🤔
GkeGven EsraPureLoveAkyol Bende dun gıtım muneye 38haftalık dun yaptı canım banada ama en ondan once gıtıgım muanede geldıgınde muaneye catınada bakıcam dedıydı canım
Humus EsraPureLoveAkyol ben 30 haftaligim erken dogum riskim wardi. Banada baktilar istemememe ragmen. Ama zor bisey diil korkuttuklari kadar. 🤷🏻♀️
Zhrnc EsraPureLoveAkyol bugün oldum ben 37+5 Çok korktum istemedim ama eşim be doktorum ikna etti Çok azıcık bi ağrı oldu 10 saniye bile sürmedi Ağrısıda yarım saat sürdü Korktuğum kadar değilmiş :)
EsraPureLoveAkyol GkeGven bana öyle bişeyde demedi iki hafta sonrasına çagırdı yani doğuma çagırdı resmen anlamadım bende moralim bozuldu
Zynppp1 EsraPureLoveAkyol eliyle 5 saniye falan bakıyor sadece o anda çok kasma rahat bırak hemen bitiyor zaten canım sadece sızısı kaldı biraz bende normal olarak
Esraodaci EsraPureLoveAkyol Canım bugün çatı kontrolum oldu hiç canım acımadı toplasan 10 saniye sürmüştür zaten.Herkes rahat olsun acı yok😊😊
MerveBeyza EsraPureLoveAkyol benim bu ikinci hamileliğim canım ilk hamilelikte 36. haftadan başladı çatı muayenesine doktor her hafta çağırdı 37 de yaptı 38 de yaptı zaten 38. yaptığı gün bir gün sonra doğumum başladı, benimki çatı muayenesi değil de sanki doğumu hızlandırmak için yapmış gibi geldi ramazan bayramı vardı bir hafta sonra galiba ondan
EsraPureLoveAkyol Humus korktugumdan degilde neden yapmadı onu anlamadım randevu verdiği tarifte dogumuma denk geliyor 27. Ne verdi
Zynppp1 Tuba704 çok korkulcak gibi değil zaten çok kısa sürüyo ama aksama kadar sızısı geçmedi diyebilirim 😊
EsraPureLoveAkyol Babygrill demek ki insana yada doktora baglı acıyıp acımaması çok geçmiş olsun canım