Naz24 https://resimyukle.io/r/THIGfHdbDt Kızlar ben çok çok silik bi çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz adetime 3 gün var
Busoss Naz24 canım benim adetime 1 hafta var dün test yaptım İki çiZgi çıktı inanmadım kan testi verdim onda da çıktı sende bir iki gün sonra tekrar dene küçük olduğu için çıkmayabilir
Kahveli Kör oldum bakarken ama cooooooookkkk silik var. Negatif gibi ama varsa da cikmayabilir. Benim reglinden 2-3 gün önce negatif çıkmıştı çünkü regl günü pozitifti. Tekrarla bence 2 3 gün sonra
Naz24 Busoss ne güzel erkenden öğrenmişsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 2 gün sonra tekrar denicem varsa zaten çıkar yoksa nasip diğer aylara inşallah 🤲
Busoss Naz24 aynen öyle canım herşeyin hayırlısı rabbim sana da nasip etsin inş test yaparsan bize de tekrar haber ver bekliyoruz müjdeni :)
Naz24 Benim bi kızım var 2. Yü düşünüyorum teşekkür ederim inşallah 2. İçinde en hayırlı zamanda nasip olur bende çift rahim var biraz geç hamile kalıyorum
Naz24 Busoss sağlık ocağındaki doktor falan hep tanıyo kızımdan dolayı yarın yada diğer gün test yapayım çizgi daha net çıkarsa kana gideyim ☺️