OzlemYu07 Zuzu09 hayır canım normal gebelik gibi aynı rahatsız edici hiç bisey yok hatta mide bulantım bile başlamıştı 9 haftaya kadar bekledim kalp atışı olmadı
Papatyaa- Ben de 6 haftalığım. Kese yi gördü 2 hafta sonra gel dedi bakalm 15 ocakta randevum var hayırlı sonuçlar alırım inşallah
Melekeroglu annesinin_beybisi bebek kend kesesinde büyüyor. Yolk kesesi bebeğin gelişimini destekliyor bir nevi karaciğer görevi gördüğü söyleniyor
Simge34 annesinin_beybisi ultrasondamo gordunuz yoksa vajinal muayne ilemi gordunuz bnde 4+5 im de uktrasonda goremedik cunki
annesinin_beybisi Simge34 EbruGnc evet kizlar ultrasonda gördük cok şükür cok kilolu olmama ragmen göründü ama bunda betanız etkili kac haftalik olduğunuz değil ben hemen adetten birkaç gun sonra yumurtlayip hamile kaldim bunun etkisi olduğunu düşünüyorum tabi dogru bir mantiksa😊
EbruGnc annesinin_beybisi canım merhaba bende yarın 4+6 olacağım keseyi ultrasonla mı vajinal olarak mı gördünüz 😊
Zuzu09 @"OzlemYu07 yaaa hayırlısı olsun canım Allah yerini doldursun tekrardan benimde kese göründü yarın kalp atışı var mı diye bakmaya gideceğiz çok merak ediyorum hiç bir belirtim de yok gebelik namına 😅🙈
annesinin_beybisi EbruGnc betayi bilmiyorum canım önce ultrasona koydu doktor sonrasında ben beta da bakalim dedim gerek yok keseyi gordukten sonra artik betaya gerek kalmiyor dedi ben de bir şey diyemedim😊
annesinin_beybisi EbruGnc 1 kez kan verdim onda da 182 idi 8 gun sonra da keseyi gördük canim ben hesaplamıştım 4000 lerde oluyordu 2 kat artinca 😊 yarın keseyi görürsün bence karindan goremezse alttan gormek istiyorum diye ısrar et 😊
EbruGnc annesinin_beybisi canım alttan için iyi demiyolar ama ya ne yapsam bilemiyorum benimki de 4000 olur yarına mutlaka sanırım 😊
annesinin_beybisi EbruGnc yok canım hiçbir sey olmaz onlar eskilerin söylediği seyler😊 ilk yeni gebelikte hiçbir sey olmaz belki sonradan bakmazlar da ama yine de sen bilirsin tabi😊