Tontikannesi 2melekannesi_ ne suyum geldi ne nişan sancılarım artınca gittim hastanede patlattılar suyu
Aylin_16 2melekannesi_ ilk doğumda nişan ve su sabah saatlerinde geldi aynı gün aksamı sancı basladı tüm gece sürdü ertesi gün sabah 3 te doğum oldu ikincisinde gece 10-11 gibi nişan geldi sancım da hemen ardından geldi suyum gelmemişti açılmalarım olunca ebe patlattı suyu sabah 5 te doğum oldu
2melekannesi_ Usenmezz99 akşamüstü gittim doktora açıklık yok dedi acaba şimdi meryem ana otunu falan suya koysam faydası olur mu suyum falan gelmedi ama sancıdan belli doğum başlıyo artık
Saadeetdd 2melekannesi_ bende meryem ana otunu suya koymayi dusunuyorum ama sancim vs. Herhangi belirtim yok hangi dualari okuycaksiniz peki
Usenmezz99 2melekannesi_ bacım okadar ağrıya 1 2 santimde olsa açılman olması şarttı ama istersen merywm ana otı koy rahatlatır varsa hurma da yiyebilirisin kurusunu
2melekannesi_ AsliTurgut bizim 40+6 oldu artık gelmesi lazım 😬😬 hayırlısıyla kavuşuruz biz de inşallah 🤗
Ergvn 2melekannesi_ sizin de geçmiş epey. Allah kolaylık versin. Doktor 40 tan sonra yatış veriri dedi. Gelmeyince gelmiyor demek ki
Ozge_ll Ya ben çok korkuyorum benim hastanem 2 saat yetişir miyim diye. Bilmiyorum da nasıl oluyor Nişan gelmesi falan hemen anlaşılıyor mu?
Smsahan Saadeetdd Yasin, Meryem suresi, ayetel kürsi, felak nas okuduk doğuma girerken suya bırakacağız inşallah
Gulsy Kizlar bu sancı neye benziyor nasil tanimlarsiniz bende 38 haftaya gircem ama hiç tık yok nedir bu sancı olayi😅
busrasahinn 2melekannesi_ biri gece geldi biri gündüz bunu bilmiyorum kacta gelir ama artık gelsin 37+5 iz ama karnim iyice indi hareket edemiyorum artık 🙈