2melekannesi_ birisi akşam ezanıyla bel ağrısı ve adet öncesi 2 gün önceki şeklde başlayan ı adet sızısı sonra ağrısına döndü. Sonra yavaaaaş yavaş şiddetlendi. sabah 8 e dek dayandm dayanamayacak olana dek evde durdum evimiz hastaneye yakn olunca. Ve hastanede 8.30 gibi gittim öğlen 13 de doğurdum. Gittiğimde 5.5 cm açıklk vardı.
2.si de akşam 10.40 da aynı şekdle başladı ama daha hızlı adet ağrısına geçti. Daha hızlı şiddetlendi ve ilki kadar düzenli aralıklarla gelmiyordu yalancı sancı sandım daha doğrusu. 2 saat içinde bildiğimiz adet ağrısına döndü anlayamadm düzensiz olunca. Ve 2.5 a dek anca dayandm. 3te hastahanedeydm ölçtüklernde ondada 5.5 cmdi açıklık. 4de doğumhanede anca yer boşaldı doğumhane ye 3 gibi geçtim 6.5 cm di 4gibi. Sabah 5te doğum yaptım.
İlki 38 e girince 37+0 da doğmuştu ikincisi ise 39+1 de doğdu.
2 daha kısa sürebiliyor. Ama ben ilk kızımı daha kolay doğum yapmıştım. Kontrollü kesi atmışlardı. 2 de kesi atmadılar kontrolsüzce yırtıldı ve dikişte canım yandı uyuşturmadıkları için. Dr dan doktora değişir ilkinde de öğrenciydi ama eli becerklydi muayeneye gittiğimde dr cok beğenmişti dikişin cok ustalıkla atılmşdemişti. 2.sinde aynısı olmadı 2 dede öğrenci doğum yaptırdı ama eli becerksizdi ve dikişi atamadı. Ve attıkarı geri attı yenilediler felan. Ama zaten o yorgunlkla dikiş felan önemsemiyorsun 🤣