mrs_atalay Ozlemyeni bana da zaman geçmiyor. Cinsiyeti öğrenene kadar daha geçmez ondan sonrası çabuk geçer heralde ☺️
Ece003 Ozlemyeni banada 30. Haftadan beri geçmiyor şuan 31+4 🥲 sadece bir hafta geçmiş bana 2 ay gibi geldi
Bebegimveben0811- Ozlemyeni inan 20 den sonra zamanı tutamıyorsun 34+2 yim keşke zaman dursa diyorum bazen
Gulsurmeli Ozlemyeni Ahashshs😅😅 doğduktan sonrada gebeliği özlüyorsun ama bu durumun bir ayarı yok maalesef 😅
cerenmina Ozlemyeni Amin 😁🙏 hazır yatabiliyorken istediğiniz gibi yatın. Hatta bugün benim yerime de sırtüstü yatın 😁
mekutlu12 Ozlemyeni ilk 15 hafta bana da geçmek bilmemişti 😊 herhalde o zaman fiziksel bi değişiklik yok hareketlerini de hissetmediğim için hamile gibi de hissetmiyodum mide bulantıları da kendimi hasta gibi hissettiriyodu o yüzden zaman geçmiyodu. Ama sonrası çok hızlı geçti hiç anlayamadım 37. Haftadayım doğuma gün sayıyorum 😊😊
mekutlu12 Ozlemyeni bebişi hissetmeye başlayınca daha hızlı geçmeye başladı hele 20-25 haftalardan sonra uçtu sanki 😂
GamzeDurmus Ozlemyeni sanki 9 aydır 3 ayı tamamlamaya çalışıyorum gibi 😂😂😂 daha 11+3 haftalık hamileyim bir türlü 12yi bitiremiyorum 3 ayı dolduramıyorum aylardır 3ü bitirmeye çalışıyormuşum gibi 😂😂
Seymaben Ozlemyeni 26 haftaligim suan 4 haftalikken falan ogrenmistim 10.haftaya kadar zaman gecmek bilmedi ama sonrasi nasil gecti anlamadim bile😅
Mahmutzahide Ozlemyeni ben de şuan 13+1 deyim valla bian önce tekme attığı zamana felan gelmek istiyorum göbeğim çıksın felan çok sabırsızım ama ya beklemek çok zor nasıl geçicek hiç bilmiyorum
Ozlemyeni Ay benim gibi bi suru insan varmis cok şükür 😂 deli değilmişim 😂 bu zamana kadar hakile kal diye ugras dur, adetler birbirini kovalasin ama su iki ay gecmesin😂