cahillesohbetikestim 3mlek2bebkannesi 33. Haftam bitmek üzere iki büklüm oluyorum bir tırnak kesene kadar baya bir sürüyor tırnak kesmek 🤣
3mlek2bebkannesi cahillesohbetikestim 😂 bende şimdi bitirdim yarım yamalak kestim karnım acıdı egilmekten
Meleekk 3mlek2bebkannesi 38 haftalık hamileyim. Ve kesemiyorum. Kaç gündür nasıl kescem diye düşünüyorum 🤦🏻♀️😂😂 ben onlara onlar bana bakıyor. Eşime de kes desem keser ama korkuyorum valla etimi keser acıtır diye 🤦🏻♀️😂napcam ben ya.
3mlek2bebkannesi Meleekk 😂 ay benimkide keser hatta kızar niye zorluyosun kendini diye ama hem dedin gibi etimi keser diye korkarım emde utanırım ya
Meleekk 3mlek2bebkannesi 😂😂 Valla hamilelikte utanmayı bıraktım ben artık 😂😂 ama kesin etimi keser eminim. Doğurana kadar kesmesem nolur acaba 😂😂 son 10 gösterio uygulama. Hadi çok çok 15 desek 🤦🏻♀️😂😂😂 bilemedim
3mlek2bebkannesi Meleekk 😂😂😂 az kalmış maşallah el pek sıkıntı olmazda ayak bilemedim çorapsız durma doğumdada ayaklarım çok üşüyo çorplarımı soymayın dersin 🤣🤣🤣🤣
Eliza22gzm 3mlek2bebkannesi valla kocam sağolsun o kesiyor hep şimdi doğum yakın diye annemde kalıyorum annem kesiyor göbekten iç çamaşırımı bile giyemiyorum eğilip 🤷🏻♀️
Deletedmom_7156 3mlek2bebkannesi hayir kesilmiyor kesinlikle 😅 eşim olmasa hamilelik boyunca ayakta duramicam nerdeyse😅
3mlek2bebkannesi Deletedmom_7156 benim de öyle evde herşey onun üzerinde zaten riskim var diye ama kişisel bakımıma utanırım yapim desede yaptıramam
erayinannesi16 3mlek2bebkannesi bizim ilk çocuğumuz olacak zorlu bı süreç geçiriyorum fazla kendimi yormamam lazım bu yüzden herşeyi yapıyor ayıptır söylemesi beni bille o yıkıyor