3mlek2bebkannesi 29 haftalık hamileyim göbegim epey bi var Allah’ını seven şu ayak tırnaklarını kendi kesebilen varmı nasıl başarabiliyosunz kız tarif edin oraya dönder buraya döndür bşr tırnak kesebildm ondada nefes nefese kaldım 🥴🥴🥴
T2511- 3mlek2bebkannesi daha dün bu konudan ben de zorlandım. hatta ben post açmayı düşünüyordum😄 duygularıma tercüman oldunuz😊
Gkcdila 3mlek2bebkannesi ben kesiyorum valla 36 haftalık hamileyim ayağımı lavaboya atıp öyle kesiyorum 😬 en rahat öyle oluyor eğilemiyorum😄
erayinannesi16 3mlek2bebkannesi benim kocamın kalmadı galiba eve kadar süpürüyor herşeyi yapıyor 😂🤭Rabbim onlardan razı olsun ❤️
3mlek2bebkannesi erayinannesi16 😂😂 benimkide yemekten bulaşığa çocuga kadr herşeyi yapıyo sagolsun o yzden kişisel bakım ona yaptırmam ama bugün nedense çok zorlandım 🥴
erayinannesi16 3mlek2bebkannesi bizim ilk çocuğumuz olacak zorlu bı süreç geçiriyorum fazla kendimi yormamam lazım bu yüzden herşeyi yapıyor ayıptır söylemesi beni bille o yıkıyor
FusunF 3mlek2bebkannesi ben kesiyorum oje bile sürüyorum 34+4 haftalıgım 😂çok eğilmeden yapıyorum yatakta oturarak