Merve_bulut_55 kuzeymomsss vallahi inanki bilmiyorum kuzenim hediye yaptırdı bize sağolsun. Bu sayfadan bakmamı söyledi 😊
goldumsu Merve_bulut_55 merhabalar rica etsem tulumun iç kısmını çekip atabilir misiniiz? Çevremdekiler çok rahatsız edeceğini söylediler bebeği tahriş olur diyorlar arafta kaldım ama 🙏🏻 Görsem daha rahat ederim.
Merve_bulut_55 goldumsu Bu sekilde cok rahatsiz edici durmuyor dokunduğumda ki zaten icine zıbın giydirip de kullanıyoruz bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum arkadaki ponponda yapışkanlı çıkıyor onuda fotoğraf cekmek icin kullanırım zaten sonra cikartirim 😊
Merve_bulut_55 Mavistez yok bu yikamis halim renginde solma olmadi battaniyesinide bu renk sectim onunda rengi solmadi hiç
Deletedmom_7156 Hzlkaya sipariş verdim kargoda sorun yaşadım ama çok kaliteli geldi siz kac ay giydirdiniz isimli tulumu
Hzlkaya Deletedmom_7156 yani bizim çocuklar iriydi her bebek bir değil tabi ama 40ından sonra olmadı daha iki kere falan anca giymişlerdir
Mavistez Merve_bulut_55 çok güzel canm bende battaniyeyi falan bu renk beğendim ama herkes solar beyaz al diyor oyuzden sorayım dedim
Derinsu2019 Deletedmom_7156 güvenilir bi sayfa, eski adı gelinsabahlığıydı hatta yeri de bahçelievlerde yakın olduğum için kendim gidip teslim almıştım kalitesi de çok iyi memnun kaldım