_Lavinya Boniboncuk Evet insan sürekli kötü düşünceler içerisinde oluyor. 🤭 Ben bugün doktora gidene kadar öyleydim şimdi çok iyiyim ama yarın Allah kerim 😏😅 Ama daha çok var o yüzden en iyisi tevekkül etmek akışına bırakmak 😋 en güzeli stres olmamak😏 becerebilirsek🥲
Boniboncuk _Lavinya evet canım Allah hepımıze sabır, güç , kuvvet verdın sağlıkla kucagımıza alalım ınşallah 🙏🏻🥰
_Lavinya Zeyzey27 Bende pek duygu değişimi olmadı nedense 😅 ama trip atasjm geliyor sürekli hahahaha😂 sonra saçma olduğunu düşünüp konuşuyorum 😅
Zeyzey27 Suan cok luks yasiyorum ya tiksiniuom bisey yiyemiyorum diye disarda yiyorum kac gundur yarim kaliyor ama en azindan mideMe bisey giriyor . Yakinda baticaz Bu giidisle hergun disarda yersem 🤣hesap yapinca pek hesapli olmuyor
_Lavinya Zeyzey27 😅😅😅 olsun yiyin de valla. Ben iki hafta annemde bir hafta kayınvalidemde kaldım kendi evimde hiç bişey yiyemedigim için 😅 onlarda da yemedim🥲
Zeyzey27 _Lavinya 😬ac olup hic bisey yiyememek cok zooor Ya Bi kac gun Bende öyleydim simdi az yiyebiliuorum zorluyorum . Gucsuz oluyor insan yemeksiz surekli yatmak istiyor ayakta kalamicaz 🤪🔫 Hep trip atsak adamlara kafayi yerler heralde 😅etmedigin iyi oluyor bacim
_Lavinya Zeyzey27 Of hem de nasıl😅 şu mutfağın kapısından geçmedim 😅 Sürekli uyudum her yerde 🤭 normalde de trip atamıyorum ki zati 🥲 keşke azcik atabilsemmm😂