esmakocdag 6 haftalık gebeyim, kanamam için doktor Progestan verdi, ne kadar süre kullanılıyor, yani tahmini ne zamana kanamayı keser ?
zumrutkarhn_47 esmakocdag ilaç olarak mı verdi yoksa fitil olarak mı iki türlüsü var çünkü bana fitil olarak verdi kullanamadığım için ilaç olarak aldım ve çok iyi geldi
Ceycey54 esmakocdag ben 1,5 aya yakın kullandım . Dr um muayeneden sonra bırakabilirsin demişti.şükür artık lekelenmem yok
umayben esmakocdag o kişiden kişiye değişiyor canım kimisinin sürekli kullanması gerekiyor kimisi 12-14 haftaya kadar falan kullanıyor
Merve_bulut_55 esmakocdag ben 2 kez kimyasal gebelik geçirdim . O yuzden kullaniyordum baslarda ama nefret ediyordum onu icmekten 15 16 hafta kadar içtim sonra doktoruma sordum oda bi tehlike görmedi çok şükür istersen icme dedi biraktim suan 35. Haftadaym 😊😊
Haticeask Bende gebeliğimin başından beri kullanıyorum 5.nci haftadan beri ve doktorum 34.ncü haftaya kadar kullanacaksın dedi erken doğum be düşük riskim var 😔
Cansumuratt Haticeask bende aynı şekilddyim 34 de bırakıcaz dedi benimde aynı riskler kaç mg kullanıyorsunuz progestanı
esmakocdag zumrutkarhn_47 ilaç olarak da kullanabilirsin fitil olarak da dedi ben ilaç olarak ağızdan kullanıyorum
Haticeask esmakocdag kanamam az oldu ama kese yanında 5 cm’lik bi kanamam vardı oda bebek büyüdüğü için kapanıyor şuan 🙏🏻
zumrutkarhn_47 esmakocdag evet bende öyle kullandım faydasını da gördüm çok şükür inşallah size de faydası olur 18 haftadan sonra düşük riski kalkıyor zaten.. siz kaç haftalıktınız
Ceycey54 esmakocdag teşekkür ederim inşallah sizinde geçer . ben günde 2 defa içtim siz nasıl içiyorsun .
Haticeask Cansumuratt 200 mg olarak kullanıyorum fitil olarak gece yatarken alıyorum.Fitil olarak almak daha etkili diye duydum yan etkiyide azaltıyormuş
Askiletotomsu Haticeask bana tok karnına agizdan yazdı Sordum yan etkisi çok vajinal alsam dedim Kafası dalgindi duymuyor filan Zaten acil servis Cevap alamıyorum Bende vajinal kullanıyorum Ona rağmen sersemletiyor düşün Günde kaç kez kullanıyorsun?
Cansumuratt Haticeask aynen diğer türlü yan etksi daha çok oluyormuş bende 100 lük kullanıyorum artık bıraksak🙄
Demirkarbon Haticeask merhaba benimde kese etrafında var dün doktorum hemen gitmez bebek büyüdükçe dedi şuan kanamam yok kahverengi leke akıntı oluyor ara ara kaçıncı haftadasiniz
tazebiranne_hg04 Haticeask bende kullanıyorum ama doktorum sabah akşam 1 kez dedi fitili günde 1 kez demedi normal mi acaba
Haticeask Demirkarbon Şuan 10 haftalık oldu canım klasik müzik falan dinle huzurlu olmaya çalış ben bu şekilde 1 haftada toparlarım tabi birde bol bol dinlendim çalışıyordum rapor aldım
Ayseee60 Demirkarbon aynı şekilde banada söyledi doktorum progestan yazdı ama kanama olursa başla dedi siz basladınz mı