Hilal-95 Busoss evet kişiden kiliye değişiyor o artış kuzum hayırlı olsun 2 günde 2 katı artması gerek keseyi görmen için daha var
hunilimom Busoss suan gebesin normal diyemeyiz kişiden kişiye değeler değişiyor 2 günde bir kan ver doktor artık muayene eder o söyler
alonee Busoss bende beş günlük adet gecikmesiyle 603 değerde öğrendim canım herkesin farklı olur değerim iki binlerdeyken doktora gittim ama kese görünmedi cuma tekrar gidicem
Zeynepp_ Busoss normal herhalde canım önemli olan çıkan değer değil sağlıkli bit gebelik olması için sürekli yükselmesi
Busoss Zeynepp_ bende ikinciyi vercem 2 gün sonra bakalım kaç çıkıcak burdan söyleyecem sana canım :)
Zeynepp_ Busoss benimde doktor net bi hafta demedi ya son adet tarihime göre aslında 5 haftalık ama senin daha küçük dedi haftaya çağırdı ozmaan hersy belli olucak artık allahın izniyle
Hilal-95 Busoss bence henüz erken kuzum değerlerin yükselsin inşallah görürsn keseyi ben 2507 gitmiştim
Busoss Zeynepp_ benim de 3 haftalık sanırım bakalım Allah’ın izniyle rabbim kucağına sağlıklı almanı nasip etsin
Busoss Zeynepp_ 10 Aralık canım daha 1 haftam var günüme ama evde test yaptım iki çizgi çıktı inanmadım gidip kan testi verdim orda da çıktı