Aykem Kızlae uzun zmana sonra ilk defa geçiktim. Normalde ya günümde yada bür gün önce olurum.geçen ay 4ünde oldum bugun 5 i daha olmadım. Bel ağrım var ve alt karnım şiş. Ha oldum ha olacam gibi. Böyle bir belirti olabilirmi acaba şimdiden teşekkürler
hemsiree Aykem evet bunlar belirti olabilir ama çok gecikmemişsin. hamileysen bile testte şimdi çıkmayabilir. 3 5 gün daha bekle bence regl olmazsan test yaparsın
Aykem seon90 OzlemYu07 korkuyorum kızlar evlilipim 5.yılına girecem hep negatif çıktı artık test yapmak korkutuyot beni
Cscn Aykem çek Besmeleni yap testini valla merak ettik, Rabbim gönlündekini hâyırlısıyla nasip eylesin :)
misslaviniaa Bende dun adet olmam lazmdi olmadim test yapiyorum negativ.ama bugun miydem bulanmaya basladi sadece bulaniyor garip bisey..bilemiyorum insAllah isteyen herkes hamile kalir @Aykem
Aykem misslaviniaa bnde yapacam test akşama kadar olmazsam. Ama o kdar ağrım varki sanırım olacam. Öldürecek ağrı beni
Seda5885 misslaviniaa canim ben adetime 12gün vardi bebek daha 3hafta olmamisti.mide bulantım oldu ve agzim cok kurudu
Aykem hemsiree öyle yapayım bari cnm. Ben kolay kolay geçikmem ya günü gününe yada erken daha gelen giden yok bakalım
misslaviniaa Aykem ya kuzu yaaa kahverengi bisey geldi beyaz akintiyla karsk tuavelete gidince camasirimda gordum☹️☹️☹️yerlesme kanamasi olsun nolur