Alparslaninannesii Merhaba kızlar 2 aydır 4 gün erken adet oluyorum artık adet döngümü süresi mi değişti sizce yoksa başka bir sorun olabilir mi? Önceden 30 güne bir olurdum şu an 26 güne bire oluyorum
Zanaservan Alparslaninannesii 😂😂aynı ben benim de 21 günde bir oluyordum sonra 18 günde bir oldu 3 gün erken oluyordum normal sıkma canını
Kahveli Alparslaninannesii ben 3-4 gün erken olmuştum Nisan ayında mayısta hamile kaldım. Ve bu rahim kendini gebeliğe hazırlıyor demekmiş 😊 Insallah sizlerde hamile kalırsınız 😊😊
user124578 Alparslaninannesii döngü değişmiştir bende bazı zamanlar 30 günde oluyorum bazı zamanlar 26 ya dönüyor bazı zamanlar 28 dönem dönem değişiyor yani
mucizeolsunn Alparslaninannesii bende öyleydi önceden 29 günde bir olurdum düzenli bi şekilde evlendikten biraz sonra 26 günde olmaya başladım ilk başta streten mi öne geliyo diye korkmuştum ama regli düzenim değişmiş artık hep öyle oluyorum muhtemelen senin de öyle olmuştur 🥰
Alparslaninannesii Zanaservan Evet cnm öyle iki tane yeğenim var o zmnlar açmıştım bu hesabı şimdi 6 aylık evliyim kendim için açtım darısı bana inşallah 🥰
Zanaservan Alparslaninannesii 🥰🙏aminnn canım sende yenisin desene o yüzden adetin öyle olmuş hormonlar değişiyor sana soracaktım aslında yeni mi evlendin diye bende 4 aylık evliyim canım çocuk düşünüyor musun 🥰
Alparslaninannesii Zanaservan evet cnm ilk evlendigim günden beri korunmuyorum ama olmuyor daha zamanı var demekki hayırlısı olsun sen hamile misin cnm🤗
Zanaservan Alparslaninannesii hamileyim canım aynen bak arkadaşın dediği gibi hamileliğe hazırlanıyor rahim erken olman iyi yani korkma bende 6 haftalık hamileyim canım rabbim sana da nasip etsin hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz 🥰🙏
Zanaservan Alparslaninannesii benimde 3 ay olmadı hatta dedim herhalde olmayacak amaannn dedim Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur dedim baktım 4. Ayda hamile kaldım 🥰🙏sende öyle bırak kendini hiç kasma gir ilişkine korunma kafan rahat olsun bak nasıl güzel oluyor 🥰
Alparslaninannesii Zanaservan ben 2 aydır aslında çok rahattım ama Allah’ın bileceği iş ya hayırlısı olsun bakalım kistim var benimde belkide o yüzden olmuyor