CGDMG Bende İzmir e yeni taşındım ve tırım tırım doktor/hastane arıyorum :( Neye karar verdiniz onu da paylaşabilir misiniz ?
    CGDMG üzüldüm böyle bir şey yaşamasaydınız keşke, hayır vardır diyelim. Umutlu olalım, bebeğinizin bir gülümsemesiyle kötü anıları unutacağınız Harika günler dileğimle. Sağlıklı doğumlar 😉
    Esercio evet buldum ona sinirle eşimle bir hışımla İzmir Can Hastasine gittik orda Emre Beyi önerdiler hatta personel çok ilgiliydi hastanede çok güzel fakat Cenk Mustafa Güven in normal doğum oranı çok daha fazlaymış bende öyle istediğim için kendisine randevu aldım görüşeceğim.
      CGDMG insallah icine sinerde baska yer aramak zorunda kalmazsin hayirlisi olsun simdiden :)
      Umarım🙏 randevum iyi geçerse burdan bilgi vereceğim tekrardan en azından iyi insanlar kazansın ayrıca İzmir Can Hast çok güzel olanaklarıda var onlarıda söyleyeceğim yarından sonra ✋🏻☺️☺️
      Esercio

charlaa Burdan toplu cevap yazayım herkese bugün doktor kontrolüm vardı Cenk Bey’e İzmir Can Hast gayet iyi geçti hatta beni çok rahatlattı ve onunla devam edeceğim hatta kendimi boşuna sıkmışım doktorunuzun kim olduğu önemli değil çünkü burda başrol sizsiniz ve kendinize güvenin herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar 😊😊
        CGDMG Sevindim😊 senin icin amin insallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza bebislerimizi
        CGDMG ben Şebnem hanıma gidiyorum o normal doğum taraftarı bi doktorMuş can hastanesinde oda.
          Bilge35 evet Şebnem Hanım içinde öyle dediler Cenk Bey de normal doğum taraftarı bir doktor, aslında hastanenin geneli bunu destekliyor hatta ücretsiz doğum kursu veriyorlar biz eşimle katıldık 2 gün sürüyor size tüm masaj tekniklerini nefes eğitimlerini öğretiyorlar ebeler hemşireler gayet iyi bir araştırın ve bu eğitime katılın derim herşeyi ticarete dönüştürdükleri ortamda böyle hizmet veren bir hastanenin varlığından eski doktorumun davranışı sayesinde haberdar oldum oyüzden şanslıymışım aslında😊😊😊
            CGDMG Karataş a gidiyorum ben Osman bey e tavsiye ederim muayene 75 Doğum 2100 lira
            Bilge35 Eğitim için hastanede Derya Hanıma başvuru yapıyorsunuz oda doğumuna az kalanları grup yapıp eğitim sınıfı açıyor biz 4 gruptuk hepimiz 33-35 hafta arasıydık çarşamba ve perşembe akşamı saat 18:30-22:00 arası aldık 4 er saatlik çok faydalı eşlerle katılıyorsunuz hatta sertifika bile veriyorlar. Ben çok memnun kaldım aklımda hiç soru işareti kalmadı iyiki gelmişim diyorum hastaneye gerçekten anne ve bebek sağlığını düşünen bir yer boşuna kliniklere para vermeyin..
              CGDMG çok teşekkür ederim canım çok sağol. Güle güle doğur büyüt insallah
                Bilge35 amin inşallah sende canım sağlıkla al kucağına büyüt inşallah bütün hamişler sağsalim yavrusuna kavuşsun 🙏🙏
                CGDMG biz hayat hastanesıne sırf MİNE GENC ıcın gıdıyoruz cooook ıyınbır doktor baya ılgılı onerırım