Merhaba anneler. Size bişey danışmak istiyorum. Ben 39+5 haftalık hamileyim. Normalde özelde takipliydim. Doktorum iyi hoştu ama hamileliğimin sonuna geldikçe hareketleri , tavırları çok değişti. Benim 32. haftada erken doğum riskim oluştu sen 37. haftayı asla göremezsin bebeğin küveze girer diyip moralimi sürekli sivri diliyle bozup durdu. 39+5 oldum . 2 cm açılmam var bebeğim kanalda değil ama haftalardır baş aşağı pozisyonda başı kanalın tam önünde . 38. haftada İzne çıkacağım izne çıkmadan gel yarın bebeği sezeryanla alalım dedi. Şuan normal doğum görünüyorken istemedim. Açıklığıma bakacağı zaman bile bile sert davranıyordu kendimi kasınca da sen normal asla doğuramazsın performansın çok kötü vb bir sürü şey dedi . Bağırıp çağırdım sanki sadece muayene ederken gözümü kapattım biraz kendimi kastım sonra rahatca baktı. Neyse şuan tatilde beni farklı doktora yönlendirdi doğumuma da girmeyecek zaten. Doğuma devlete gitsem mi sizce ? 40 haftalık olduk hiçbir belirtim de yok randevu da alamam artık ben nasıl bir yol izleyeyim sizce ya🙏🏻 Kendimi normal doğuma hazırlıyorum özeldeki doktor sürekli güvenimi al aşağı ediyor ve ben bu durumdan artık çok sıkıldım ilk gebeliğim illaki korkuyorum bide bu tavırlara katlanamıyorum 🤦🏻♀️