Limonveannesii Zarifhnm1 Bazen gerçekten ağlamak istiyorum çikolata diye bunu bana başkası söylese şımarıklık yapıyor derdim ama değilmiş engel olamıyorum kendime 😪
Ipekgulll Limonveannesii zor oluyor tabi ki yiyorum ama meyve yiyince geçiyor böyle güzel bi meyve tabağı hazırlayın üşenmeyip yiyin. Yani bazen cidden hiçbir şey kesmiyor çikolata isteğimi yiyorum da ama daha fazlasını istiyorsa canım dur diyorum bi deneyin belki faydası olur size de 🤗😁😁
Limonveannesii Ipekgulll Sürekli meyve ve kuruyemişi atıştırmalık olarak yanımda bulunduruyorum aklıma geldikçe kuruyemiş yiyorum ama bazen öyle bir noktaya geliyor ki gece yattığımda rüyamda akan çikolata şelalesi görüyorum böyle kahkaha atarak çikolata yiyen insanlar görüyorum artık gerçekten sinir bozucu geliyor 😂😂😂 bebekte gelişim geriliği olduğu için doktorum yasakladı daha faydalı şeyler ye diye o yasakladıktan sonra isteğim 10 kat arttı sanki 😂😂😂
Nur_208 Bende sürekli limon yiyorum ekşi istiyorum cinsiyetle alakası yok ya öyle derler ama herkesin vücudu farklı işte belli olmuyor 😊
Zarifhnm1 Nur_208 ilk 3 ay ekşi baharatlı yedim turşu falan 5 aylık olduk tatlıya döndüm hemde feci şekilde
Zgokkaya Zarifhnm1 bende aynı durumdayım. Şeker yüklemesi için bı gün öncesinde şekerli şeyler tüketmemek gerekiyormuş o kadar zor ddayandim ki tatlı birşeyler yememek için çok zor çok 😂
Nasaearth 28+4 üm benimde öyle ve sürekli yiyorum şekerimde sınırda çıktı ama engel olamıyorum kendime inşallah bebeğime zararı olmaz
Zarifhnm1 Limonveannesii yaa bende rüyamda görüyorum ekmeğe çikolata sürdüğümü falan yalnız değilim 😂
Ipekgulll Limonveannesii yasaklar tatlıdır yaaaa dimiiii ay sesli güldüm kahkaha atıp şelaleden çikolata içen insanlar hayali bile korkunççç 😁😁😁
Nur_208 Zarifhnm1 bende ilk dört aydayım belki ilerleyen zamanlarda olabilir normalde tatlıcı birisi değilim ama bilemiyorum tabi inşallah olmaz 😂
PrensesFiona Zarifhnm1 benn🙋🏻♀️ engel olmuyorum yiyorum. Sütlü tatlı tercih ediyorum çoğunlukla daha sağlıklı olduğu için.
Limonveannesii Zarifhnm1 vallahi başkası söylese şımarıklık ediyor hamileliğini kullanıyor öyle şey mi olur diye kızardım kesin ama oluyormuş hele de yasak diye şartlanırsa psikolojik olarak daha beter oluyor inanıyorum yani 😂😂
Sdnglhn Zarifhnm1 Ben ama çok zararlı,bebeğin kilo alması açısından bile etkiliyormuş sadece bize kilo olarak dönüyor.Doktorum yasakladı tatlıyı, şekerim vs. yokken.Çok nadir yemeye çalışıyorum,meyve yiyorum.🥺