Eckd 32+5 deyiz biz de ama ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum sanki kaburgama mideme atıyor hep tekmelerini artık bir an önce karnın aşağıya doğru düşeceği kısma geçmek istiyorum 36da mı düşer sizce
selmabttl3 Bensu9 kıız zaman geçmiyo bizede hala 4 aylık olamadık bulantı kusma bitemedi bi🙄13 haftadayız hala
Beyzanurekici Eliffmeva Maalesef ki bundan sonrası geçmiyor sanırım bende 35+3 sanki diğer aylar hıphızlı geçti şimdi günler saatler geçmiyor
Yagmurdgdgn13 Bensu9 35+5 üçüncü hamileliğim. İki erkek evladından sonra kızıma kavuşmama son iki hafta zaman geçmek bilmiyor. Adete durmuş gibi
Yagmurdgdgn13 Matmazellll 5 haftalıkken keseyi gördük. Genelde 7 haftalıkken kalp atışı duyuluyor. ben 3 aylıkken duydum 😂doktor kıtlığı vardı da ☺️
Essezen mervebu1ut canım seninle aynı haftadayız bende bugün lekelenme oldu doktora gittim hemen ama korkacak bişey yok dedi kalp sesini duyduk keseden dolayı değil dedi 😞ama çok korkuyorum sende oldu mu yada bu durumu yaşayan kimse var mı acaba
Ferda_33 Deva22 amin canım inşallah valla yiyecek ekmeği varsa her türlü gelirler Rabbim emanetlerini bizden almasıp annelik duygusuyla bizi şereflendirsin inşALLAH 🤲