Deva22 Ferda_33 benim de kan sulandırıcı kullandığım halde 7.haftada kalbi duran bebeğim var doktor demek ki sebebi bu değilmiş dedi ama önlem amaçlı yine kullanıyoruz bu bebekte intralipid serum kullandık bir de artık Rabb’im nasip etsin bize bebislerimizi 💕
Ferda_33 Deva22 amin canım inşallah valla yiyecek ekmeği varsa her türlü gelirler Rabbim emanetlerini bizden almasıp annelik duygusuyla bizi şereflendirsin inşALLAH 🤲
Pnrdg 9+1 benimde🥰 bu hafta çok zorlu geçiyor benim gündüzleri hiç birşey yiyemiyorum sürekli bulantı ve kusma 😔 sizin bu haftalarda nasıl geçiyordu kızlar
gmsbusra Pnrdg ilk 3,5 ay bende ful kustum çok zordu. Açlıktan halsiz düşmüştüm bi ara. Birde çalışıyorsan daha da zor oluyor 😞 ama sonra bi an da kesildi. Şimdi 7. Ayımıza girdik ve sürekli bişeyler yemek istiyorum 🙂 inş senin de çabuk geçer
SerraveAnnesii EgesMomm Benimde her şey hazır sayılır bir tek beşik, bebek arabası, bez falan kaldı onları da bu ay içinde alırız herhalde🥰 dolabı falan kuruldu ben dayanmayıp kıyafetleri yıkayıp kaldırdım 😂❤️
gmsbusra Bensu9 27+5 gerçekten hızlı geçiyor. Bazen diyorum ki kendime tadını çıkartamadan biticek 9 ay 😃 çalışıyorken çabuk geçiyor artık bende izne saklıyorum kendimi 🥰 sağlıcakla kurtulalım, kavuşalım anneler ❤️
ggkca Aslimanli_55 bi bakarsın nasıl geçtiğini bilemeden sona gelmişsin, ilk başlarda yol çok uzun gibi gözüküyor ama inan çabuk geçiyor 🥰