sumeyyearas Bebek08 Bazen bebek çekermiş sancıyı . Anne çekmezmiş. Ondan anlamıyormuşsun ama nst de çıkıyormuş. Bu şekilde de olabilir bunu da duymuştum
Acemianne__ Kumru_ hastaneye nasıl gittiniz ya komik olacak ama bende yürüme 3 5 dk mesafedeyim hstaneye. yürüyebilir miyim diye düşünüyorum 🤕 bide 5. Katta oturuyorum nasıl olcak bilmiyorum
Kumru_ Acemianne__ canım benim sancılar aşırı sık ve yoğun olduğu için yürüyecek durumda değildim. Taksi çağırdı eşim hemen iki dakikada gittik ☺️
hs_mutluluk16 Piraye2021 suya koyup meryem suresi yasin felak nas ayetel kürsi tebbet okunacak ama okuyan kişinin inanması lazım ve sizin
SutlacimiYedimmiBen Filizz123 3 saat tek cektim sancimi en son 3dk da bire dusunce gttim iyikide gtmisim 9cm acilmam vardı 20 dk icinde dogum dikis odaya gecme hepsi oldu😃
Aycaaa571 Filizz123 geceden sabaha kadar ondan da akşama kadar çektim ama ben hastaneye 3 kere gittim 😄
sedefyrs1101 7 saat sancı çektim gece 1 den sabah 8e kadar tam açıklıkla hastaneye gittim 🤭 Tekerlekli sandalyeyle doğumhaneye gittim ebe sakın ıkınma diyordu 1 saattede doğurdum 🤣 Az daha gitmesem evde doğuracakmışım jsjsjdhs
busrasahinn Filizz123 ilk dogumumda gece 1 buçukta başladı sancılarim ben sabah 8 de gittim hastaneye ikinci dogumumda öğlene doğru 10 buçuk 11 gibi başladı aksam 7 bucukta gittim canım