Filizz123 Kızlar sancılarınız başlayınca kaç saat sonra hastaneye gittiniz ben hemen gitmeyi düşünmüyorum gitmeyi sancımı brz evde çekcem
ecemsmom Filizz123 gece 3 te başladı sabah 9 da hastaneye gittim 4-5 cm açıklık vardı . 9 a kadar rahattım hafif geçmişti sancılar
Morvy Filizz123 ben 20 saat evde çektim gittim hastanedede suni sancı çektim ama en sonunda acil sezaryen oldum🥲
hunilimom Filizz123 suyum gelmişti mecbur gittim ama tekrar eve geldim 3 saat evde çektim geri gittim
hs_mutluluk16 Evde 1 saat Çektim çünkü 2 dkda bir ağrı olmuştu mecbur hastaneye gittim ama açılmam 1 cmydi :/ ama sabırla suni sancısız doğum yaptım 4 saat sürdü 😂 ilk doğumum
Filizz123 Oğlumda hemenn gittim 1 gün hastanede sancı çektim çok zor Du benim için ama bu sefer gitmicem
Bebek08 ecemsmom benim bugün nts sancım cıktı ama ben anlamamiştım sadece karnım sert oluyordu acaba anlarmıyım sancıyı😢 anlamama ihtamilim olurmu sizce
hs_mutluluk16 Piraye2021 suya koyup meryem suresi yasin felak nas ayetel kürsi tebbet okunacak ama okuyan kişinin inanması lazım ve sizin
PrensesAnnesi4 Filizz123 Suyum geldigi icin mecbur gitmistim 2 gun sancisiz hastanede bekledim 3.gun suni verdiler oyle dogurmustum ilk kizimda
ecemsmom Bebek08 sancı vuruyor hani yatamıyor insan hissediyor mesela bana 8 dakika da bir vuruyordu yalancı zannetmiştim süreleri takip et mutlaka anlarsın sonra 3 dakikaya düşmüştü
Valeria Filizz123 yaklaşık 10 saat falan evde çektim🙈 sancılar 2 dakika arayla gelmeye başlayıp suyum da gelince hastaneye gittim. Ebemizin kontrolünde asıl sancının çoğunu evde çektim. Siz de dayanabildiğiniz kadar evde kalın, ev daha rahat oluyor🥰
Filizz123 Valeria öyle yapmayı planlıyorum hastanede yaptırıyolar o nst bağlıyorlar yatarak o sancı asla çekilmiyor
Kumru_ Filizz123 Benim hastanem beş dk mesafede olduğu için üç dkda bire düşünceye ve artık dayanamayacak dereceye gelene kadar evde çektim sancımi. Hastaneye gittikten bir buçuk saat sonra bebeğim dünyaya geldi 🧡😌
Acemianne__ Kumru_ hastaneye nasıl gittiniz ya komik olacak ama bende yürüme 3 5 dk mesafedeyim hstaneye. yürüyebilir miyim diye düşünüyorum 🤕 bide 5. Katta oturuyorum nasıl olcak bilmiyorum
sumeyyearas Bebek08 Bazen bebek çekermiş sancıyı . Anne çekmezmiş. Ondan anlamıyormuşsun ama nst de çıkıyormuş. Bu şekilde de olabilir bunu da duymuştum